Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   20 Ekim 2021 - 04:31

ŞANLIURFA’NIN İLK BİLİM MERKEZİ KARAKÖPRÜ’DE AÇILIYOR

Büyüt
Küçült
ŞANLIURFA’NIN İLK BİLİM MERKEZİ KARAKÖPRÜ’DE
Haber Detay
Karaköprü Belediyesinin Şanlıurfa’da bir ilk olarak ilçeye kazandırdığı El Battani Teknoloji ve Bilim Merkezi yarın (Çarşamba) yapılacak olan açılış töreniyle hizmete başlıyor.

Karaköprü Belediyesi’nin gençlerin bilimle tanışması için Şanlı’da bir ilk olarak ilçeye kazandırdığı El Battani Teknoloji ve Bilim Merkezi hizmete açılıyor. Gençlerin bilimle tanışıp uzay ve bilimsel çalışmalarla ilgili deneyimler yaşayacağı, stem ve robotik kodlama ile yazılım kurslarında teknoloji eğitiminin temelinin atılacağı bilim merkezi özellikle öğrenciler için önemli bir eğitim merkezi olacak.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, bilim merkezini Şanlı’ya kazandırmak için çok uğraştıklarını ve nihayetinde yarın saat 15.00’te açılışı yaparak hizmete sunacaklarını ifade ederken, tüm vatandaşları da açılışa beklediklerini kaydetti.

Karaköprü Belediyesi El Battani Teknoloji ve Bilim Merkezi, Doğukent Mahallesinde bulunan yaşam park içerisinde yer alıyor.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024