Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   23 Şubat 2022 - 14:32

OYUNCAK MÜZESİ MİNİK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLIYOR. ( VİDEO HABER )

Büyüt
Küçült
OYUNCAK MÜZESİ MİNİK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLIYOR. ( VİDEO HABER
Haber Detay
Karaköprü Belediyesinin Oyun ve Oyuncak Müzesi minik misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Müzeyi gezen minik öğrenciler geçmişten bugüne oyuncakları ve oyunları gördü

Karaköprü Belediyesi’nin özellikler çocuklar için ilçeye bir ilk olarak kazandırdığı Şanlı Oyun ve Oyuncak Müzesi çocukların yoğun ilgisini görüyor. Şenevler mahallesinde bulunan müzeyi ziyaret eden minikler, geçmişten günümüze çeşit çeşit oyuncakları inceledi.

Nar Çiçeği Anaokulu ve Kreşi öğrencileri müzeyi gezerken, müzedeki geçmişten bugüne oyuncakları, çocuk oyunlarını ve malzemelerini incelediler. Minik öğrenciler daha sonra bahçedeki çizgi film karakterleri ve hayvan maketleriyle oynayarak eğlendiler.

Oyuncak müzesinde çok eğlendiklerini ifade eden çocuklar, burada güzel zaman geçirdiklerini ve birbirinden güzel oyuncaklar gördüklerini dile getirdiler.

Şanlı Oyun ve Oyuncak Müzesi pazartesi günleri hariç haftanın 6 günü 09.30-18.00 saatleri arasında çocukların ve vatandaşların ziyaretine açık olacak.  





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024