Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   26 Temmuz 2021 - 16:40

KARAKÖPRÜ’DE YENİ YOLLAR AÇILIYOR

Büyüt
Küçült
KARAKÖPRÜ’DE YENİ YOLLAR
Haber Detay
Karaköprü Belediyesi her geçen gün büyüyen ilçede yol ihtiyacını karşılamak için yeni yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Şanlı’nın gelişen ve büyüyen ilçesi Karaköprü’de yeni yerleşim alanlarının açılmasıyla birlikte vatandaşların yol ihtiyacını karşılamak için Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri yeni yollar açarak yol sıkıntısını ortadan kaldırıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatıyla uygun olan yerlerde yeni yollar açarak mahalleye kazandırıyor.

Vatandaşa en iyi hizmeti sunmak için çalıştıkları ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “İlçemizin birçok mahallesinde ekiplerimiz uygun olan tüm bölgelerde çalışmalarını yürütüyor. 'Yol medeniyettir' anlayışıyla ilk günden beri bir seferberlik içerisindeyiz. Çünkü Karaköprü’müz her gün büyümeye devam ediyor. Biz de bu büyümeye ayak uydurmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İlçemiz için tüm ekiplerimizle birlikte canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Öte yandan Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri program dahilinde yeni yol açma ve kilitli parke döşeme çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini bildirildi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024