Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   07 Mayıs 2023 - 07:14

KARAKÖPRÜ’DE VATANDAŞLARIN BOŞ ZAMANI SANATLA DEĞERLENİYOR

Büyüt
Küçült
KARAKÖPRÜ’DE VATANDAŞLARIN BOŞ ZAMANI SANATLA
Haber Detay
Karaköprü Belediyesinin açtığı KARAMEK kurslarıyla vatandaşlar zamanını meslek ve sanat kurslarında değerlendirirken, resim kursunda vatandaşlar aldıkların eğitimle birbirinden güzel eserler ortaya çıkarıyor

Karaköprü Belediyesi sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında vatandaşlar için kurs faaliyetlerini sürdürüyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen KARAMEK (Karaköprü Merkezi Eğitim Kursları) ile vatandaşların hem mesleki beceri kazanması hem de boş zamanlarını sanat öğrenerek değerlendirmesi sağlanıyor.

 

Necmettin Cevheri Kültür ve Gösteri Merkezinde açılan resim kursunda ev hanımları ve güzel sanatlar fakültesine hazırlanan gençler el becerisi ve temel çizim eğitimleri alırken, hayal gücü ve becerilerini birleştirip güzel tablolar ortaya çıkarıyorlar.      

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, vatandaşların sosyal faaliyetlerde yer almasına önem gösterdiklerini belirterek bu anlamda çeşitli kurslar açtıklarını dile getirdi.

 

Başkan Baydilli, “Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından vatandaşlarımıza faydalı olacak, mesleki ve beceri anlamında onlara yeni şeyler katacak kurslar açılıyor. Bu kurslarımızda özellikle ev hanımları boş zamanlarını bu şekilde verimli hale getiriyor. Öğrendikleri beceriler sonucunda ürettikleri ürünlerin satışıyla aile bütçelerine katkı da sağlıyorlar. Kurslarımıza ilgi gösteren, katılan tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Karaköprü Belediyesinin açtığı resim kursu ve diğer kurslara başvurmak isteyen vatandaşlar www.karamek.com adresinden başvuruda bulunabilirler.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024