Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   15 Ekim 2021 - 03:08

KARAKÖPRÜ’DE ÖĞRENCİLERE GERİ DÖNÜŞÜMÜN ÖNEMİ ANLATILDI

Büyüt
Küçült
KARAKÖPRÜ’DE ÖĞRENCİLERE GERİ DÖNÜŞÜMÜN ÖNEMİ
Haber Detay
Karaköprü Belediyesi Çevre Koruma Birimi tarafından yürütülen ‘Geri Dönüşüm ve Temiz Çevre’ projesi kapsamında ilçedeki okullarda öğrencilere çevreyi korumada geri dönüşümün önemi, doğa sevgisi anlatılıyor

Sosyal sorumluluk projeleriyle örnek olan Karaköprü Belediyesi temiz çevre ve atıkların geri dönüÅŸüme kazandırılması ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Karaköprü Belediye BaÅŸkanı Metin Baydilli’nin talimatıyla Çevre Koruma Birimi tarafından yürütülen ‘Geri DönüÅŸüm ve Temiz Çevre’ projesi kapsamında ilçedeki okullarda öÄŸrencilere çevreyi korumada geri dönüÅŸümün önemi ve doÄŸa sevgisi anlatılıyor.

ÖÄŸrencilere afislerle ve çeÅŸitli görsellerle katı atıkların geri dönüÅŸmesinin çevreye ve ekonomiye faydaları hakkında bilgi verilirken, slayt gösterisi ve kısa filmlerle geri dönüÅŸüm kapsamına giren, ayrıca toplanması gereken atıklar tanıtıldı.  

ÖÄŸrencilerin durumu kavraması için örnek olarak katı atık ve pil toplama kutuları, atık yaÄŸ toplama ÅŸiÅŸeleri sınıflara götürülerek tanıtılırken, öÄŸrencilere geri dönüÅŸüm ile ilgili bilgiler içeren broÅŸürler dağıtıldı.

Karaköprü Belediyesi Çevre Koruma Birimi tarafından proje kapsamında ilçedeki okullarda geri dönüÅŸüm ve katı atık ile ilgili seminerler verilmeye devam edilecek.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
SaÄŸ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
SaÄŸ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024