Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   03 Kasım 2021 - 05:10

KARAKÖPRÜ'DE KAĞIT TOPLAYICILAR KAYIT ALTINA ALINDI

Büyüt
Küçült
KARAKÖPRÜDE KAĞIT TOPLAYICILAR KAYIT ALTINA
Haber Detay
Karaköprü Belediyesi ilçe merkezinde hurda ve atık kâğıt toplama işi ile uğraşan kişileri güvenlik amacıyla kayıt altına alırken, kâğıt toplayıcılara tanıtım kartı ve fosforlu yelek dağıtıldı

Karaköprü Belediyesi ilçede sayıları sürekli artan ve şikâyet edilen hurda ve atık kâğıt toplayıcılar ile ilgili bir düzenlemeye gitti. Şanlı Valiliğinin konuyla ilgili aldığı kararı uygulayan Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından ilçedeki tüm kâğıt toplayıcılar kayıt altına alınırken, kimlik tanıtım kartı ve üzerinde numara bulunan reflektörlü yelek dağıtıldı.

Alınan kararlara göre hurda ve atık kâğıt toplayıcılar belirlenen saatler ve sınırlar dışına çıkmayacak, atık toplama sırasında numaralı yelek ve yaka kartını taşıyacak. Bu düzenlemeyle birlikte ilçenin güvenliği, kim olduğu belirsiz şahısların kâğıt toplama bahanesiyle çevreye, insanlara zarar vermesi engellenmesi amaçlanıyor.

 Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri daha önce de hurda ve kağıt toplayıcılar üzerinde denetimler gerçekleştirirken, bu düzenlemeyle birlikte daha kolay bir şekilde denetimlerini sürdürecek.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024