Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   03 Eylül 2024 - 11:24

KARAKÖPRÜ’DE EĞİTİM SEZONU ÖNCESİ OKULLARDA KAPSAMLI TEMİZLİK

Büyüt
Küçült
KARAKÖPRÜ’DE EĞİTİM SEZONU ÖNCESİ OKULLARDA KAPSAMLI
Haber Detay
Karaköprü Belediyesi, 9 Eylül’de başlayacak olan eğitim sezonu öncesi öğrencilerin temiz bir ortamda eğitim görmesi için ilçedeki okullarda kapsamlı bir temizlik ve dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor

Karaköprü Belediyesi, 9 Eylül’de başlayacak olan eğitim sezonu öncesi öğrencilerin temiz bir ortamda eğitim görmesi için ilçedeki okullarda kapsamlı bir temizlik ve dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor

 

Karaköprü Belediyesi pırıl pırıl bir ilçe için aralıksız bir şekilde çalışırken, 9 Eylül’de başlayacak olan eğitim sezonu öncesi öğrencileri de unutmadı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin temiz bir ortamda okula başlaması için ilçedeki okullarda temizlik ve dezenfekte çalışması başlattı.

 

Temizlik işleri ekipleri özellikle okul bahçeleri, oyun alanları ve merdivenleri deterjanlı su ile yıkarken; okul çevresindeki alanlarda da yıkama ve temizlik işlemi gerçekleştiriliyor. 

 

Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, öğrencilerin daha temiz ve sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için okullar açılmadan önce ilçedeki okulların tamamını temizlik işleminden geçirerek tertemiz ortamda derslere başlanmasını amaçlıyor.

 

 

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tuncay
Tuncay
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024