Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   01 Temmuz 2022 - 17:33

KARAKÖPRÜ'DE ÇOCUKLAR YÜZME ÖĞRENİYOR

Büyüt
Küçült
KARAKÖPRÜDE ÇOCUKLAR YÜZME
Haber Detay
Karaköprü Belediyesi bünyesinde açılan yüzme kursları ile 7-12 yaş arası çocuklar eğitmenler eşliğinde ücretsiz bir şekilde yüzme öğreniyor

Karaköprü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde 7-12 yaş arası çocuklar için ücretsiz yüzme kursu başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘yüzme bilmeyen kalmasın’ kampanyasına destek vermek amacıyla Karaköprü Belediyesi yarı olimpik kapalı yüzme havuzunda açılan kursa çocuklar yoğun ilgi gösteriyor.

Okullara ara verilen yaz aylarında çocuklar bu kurslarla havuzlarda hem serinliyor hem de spor yapma imkânı buluyor. Profesyonel eğitmenler tarafından ücretsiz olarak verilen yüzme kursunda çocuklara temel yüzme ve nefes teknikleri öğretiliyor.

Yüzme Eğitmeni Didem Zaza, yaz aylarıyla birlikte çocukların hem yüzme eğitimi alması hem de serinlemesi için bu kursun açıldığına dikkat çekerek, “Kurslarımız cuma günü olup sabah seansında erkek, öğleden sonra da kız çocuklarına kurs vereceğiz. Burada çocuklarımıza son derece temiz ve modern bir ortamda temel yüzme eğitimi veriyoruz. Bu güzel imkanları bize sağlayan Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli’ye çocuklar adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çocuklarını kursa getiren veliler de imkanlar için Karaköprü Belediyesine ve Başkan Baydilli’ye teşekkürlerini dile getirdiler. Karaköprü Belediyesinin Doğukent Mahallesinde bulunan yarı olimpik kapalı yüzme havuzunda devam edecek olan kurslar her cuma günü sabah erkek, öğleden sonra kız seansı şeklinde yapılacak.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024