Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   07 Temmuz 2022 - 10:43

KARAKÖPRÜ KIRSALINDA HİZMETLER HIZ KESMİYOR

Büyüt
Küçült
KARAKÖPRÜ KIRSALINDA HİZMETLER HIZ
Haber Detay
Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelerde yol ve üst yapı hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.

Karaköprü Belediyesi kırsalda başlattığı hizmet atağını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerde de üst yapı ve yol yenileme çalışmalarını sürdürülüyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatıyla Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçedeki tüm kırsal mahallelerde köy içi yollarda stabilize malzeme döşeme çalışması gerçekleştiriliyor.

Öğütçü Kırsal Mahallesinde köy içi yollarda stabilize malzeme döşeme çalışması gerçekleştirilirken, yapılan yol çalışmasıyla köy içi yollar yaz aylarında tozdan, kışın da çamurdan arındırıldı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kırsal mahallelerde ciddi bir yol atağı yürüttüklerini belirtirken, kırsaldaki her yerleşim yerine hizmet götürdüklerini dile getirdi.

Başkan Baydilli, “186 kırsal yerleşkemizin hepsine çok şükür ki hizmet götürdük ve götürmeye devam ediyoruz. Kırsaldaki vatandaşlarımızın yol sıkıntısı çekmemesi için kırsal ekiplerimiz adeta seferberlik halinde sırayla tüm köylerde çalışma yapıyor.

Öğütçü Mahallemizde de köy içi yolları yeniledik, bağlantı yollarında da onarım çalışmaları gerçekleştirdik. Özverili bir şekilde çalışan kırsal hizmetler ekiplerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da hız kesmeden, hava şartları el verdiği sürece kırsalımızda üst yapı çalışmalarımızı durmandan sürdüreceğiz” diye konuştu.

Öğütçü Kırsal Mahallesin Muhtarı Vedat Dedecan, yapılan yol çalışması nedeniyle Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve kırsal hizmetler ekibine teşekkür etti.

 





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024