Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   05 Ekim 2023 - 04:53

KARAKÖPRÜ KIRSALINDA ÇOCUKLAR GERİ DÖNÜŞÜMÜ ÖĞRENİYOR

Büyüt
Küçült
KARAKÖPRÜ KIRSALINDA ÇOCUKLAR GERİ DÖNÜŞÜMÜ
Haber Detay
Karaköprü Belediyesinin temiz çevre parolasıyla sürdürdüğü geri dönüşüm ve sıfır atık projesi kapsamında kırsaldaki okullarda çocuklara geri dönüşümün önemi ile çevre koruma eğitimleri veriliyor

 

Karaköprü Belediyesi, temiz çevre ve yaÅŸanılabilir bir dünya parolasıyla sürdürdüÄŸü geri dönüÅŸüm ve sıfır atık projesi kapsamında çocuklara yönelik farkındalık eÄŸitimleri gerçekleÅŸtiriyor.

 

Karaköprü Belediye BaÅŸkanı Metin Baydilli’nin baÅŸlattığı ve önemle üzerinde durduÄŸu proje kapsamında Karaköprü Belediyesi Çevre Koruma Birimi tarafından ilçe merkezindeki okulların yanı sıra kırsaldaki çocuklara da geri dönüÅŸüm ve sıfır atık farkındalık eÄŸitimleri veriliyor.

 

Ä°lçeye baÄŸlı Kırkpınar Kırsal Mahallesinde bulunan ilk ve ortaokulda gerçekleÅŸtirilen programda çocuklara geri dönüÅŸüm ve atıkların dönüÅŸtürülmesiyle ile doÄŸada elde edilecek kazanımlar, aÄŸaçların ve toprağın korunmasının önemi ve kiÅŸisel temizlik, çevre temizliÄŸi konularında bilgi verildi.

 

Kırsaldaki çocukların da geri dönüÅŸüm konusundan haberdar olması ve bilinçlenmesi hedefi bu etkinliÄŸin amacını oluÅŸtururken, çocukların durumu kavrayabilmesi için çeÅŸitli broÅŸürler ve kitapçıklar hediye edildi. Kırkpınar Ä°lk ve Ortaokuluna da geri dönüÅŸtürebilir atıkların toplanması için geri dönüÅŸüm seti hediye edildi.

 

Karaköprü Belediyesi Çevre Koruma Birimi tarafından merkez ve kırsaldaki okullarda çocuklara yönelik geri dönüÅŸüm eÄŸitimleri ve çeÅŸitli etkinlikler devam edecek.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
SaÄŸ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
SaÄŸ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024