Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   14 Nisan 2023 - 15:15

HALİLİYE’DE ZABITADAN YOĞUN DENETİM

Büyüt
Küçült
HALİLİYE’DE ZABITADAN YOĞUN
Haber Detay
Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, vatandaşların sağlığını korumaya yönelik yaptığı denetimle sahur vakti fırın ve marketleri denetledi.

Zabıta MüdürlüÄŸü, “Huzurun ve Güvenin Kalbi Haliliye” sloganıyla halk saÄŸlığını korumaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye BaÅŸkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla halkın saÄŸlığı için denetimlerini sürdüren ekipler, Ramazan Ayıyla birlikte artırdığı denetimlerine devam ediyor. Ä°lçe sınırlarında periyodik olarak iftar öncesi ve sahur vakti denetimlerini aralıksız sürdüren zabıta ekipleri, vatandaÅŸların yoÄŸunlukla alışveriÅŸ yaptığı iÅŸletmeleri bir bir inceliyor. BaÅŸta hijyen ve temizlik kontrolleri olmak üzere gıda ürünleri de, vatandaşın saÄŸlığını tehdit edecek koÅŸullarda olmaması için denetleniyor. Bu kapsamda çalışmalarına sahur vakti iÅŸlek noktalarda yaptıkları denetimlerle devam eden zabıta ekipleri, market ve fırınları denetledi. Pide fırınlarını denetleyen ekipler, kaliteli üretim yapılması ve vatandaÅŸlara daha saÄŸlıklı hizmet verilmesi yönünde iÅŸletmelere uyarılarda bulundu. Marketlerde de ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol eden ekipler, kasadaki fiyatları karşılaÅŸtırarak, vatandaÅŸların maÄŸdur edilmemesi yönünde iÅŸletmelere uyarılarda bulundu. Yapılan denetim esnasında olumsuzluÄŸa rastlamayan zabıta ekipleri iÅŸletme sahiplerine teÅŸekkür ederken, kurallara uymayan iÅŸyerleri hakkında ise yasal iÅŸlem baÅŸlatacaklarını belirtti.

 

Öte yandan, Zabıta MüdürlüÄŸü tarafından yapılan açıklamada ise 444 22 63 numaralı Ä°letiÅŸim Merkezine gelen ÅŸikayetler dahilinde denetimlerin süreceÄŸi kaydedildi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
SaÄŸ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
SaÄŸ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024