Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   20 Ağustos 2021 - 10:47

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA ANLAMLI PROJE

Büyüt
Küçült
HALİLİYE BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA ANLAMLI
Haber Detay
Haliliye Belediyesi, dezavantajlı çocuklara yönelik sosyal sorumluluk projesi kapsamında eğitim programı ve fidan dikimi gerçekleştirdi.

Hayatın her alanında her yaş grubuna yönelik sorumluluk projeleri ile yanlarında olan Haliliye Belediyesi, farklı projelerle her kesime hitap ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla ilçe genelinde faaliyetlerini sürdüren Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, alanında uzman psikologlarla sosyal sorumluluk projesine imza attı. Proje kapsamında dezavantajlı gruplardan seçilen çocuklara uzmanlar tarafından genel görgü ve temizlik eğitimleri verildi. Eğitimlerin yanı sıra, çocukların sosyal aktivitelere katılması ve doğa bilinci oluşturulması adına fidan dikimi gerçekleştirildi. Haliliye Belediyesinin Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsünde yer alan hatıra ormanına götürülen çocuklar burada elleri ile fidan dikti ve can suyunu verdi.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, sosyal sorumluluk projelerinin dezavantajlı çocuklara yönelik etap etap devam edeceğini açıkladı.

 





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024