Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   30 Ekim 2023 - 09:46

HALİLİYE BELEDİYESİ İLE BESYO VE POMEM KURSU ÜCRETSİZ DEVAM EDİYOR

Büyüt
Küçült
HALİLİYE BELEDİYESİ İLE BESYO VE POMEM KURSU ÜCRETSİZ DEVAM
Haber Detay
Haliliye Belediyesi tarafından hayallerine hazırlanan gençler için eğitimlerin devam ettiği BESYO ve POMEM kurslarına katılan gençler, antrenörler eşliğinde sıkı bir şekilde parkurlara hazırlanıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın “Her Alanda Gençlerimizin Yanındayız, Geleceğimizi Önemsiyoruz” sloganıyla başlattığı eğitim seferberliği tüm dallarda devam ediyor.

 

Belediye bünyesindeki kütüphaneler ve etüt merkezleri ile geleceğe daha emin adımlarla hazırlanan gençler, özel yetenek parkur sınavıyla öğrenci alan Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulları (BESYO) ve Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM) girmek için Haliliye Belediyesini tercih ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Spor Birimi tarafından açılan BESYO ve POMEM Hazırlık Kursundan ücretsiz faydalanan gençler, antrenörler eşliğinde spor yapma şansı buluyor. Haliliye Belediyesi Eyyüp Cenap Gülpınar Spor Merkezinde parkurlara hazırlanan kursiyerler, uzman eğitmenler tarafından hem taktikleri öğreniyor hem de sık sık antrenman yapma fırsatı yakalıyor. Kendileri için hazırlanan parkurlar ile yetenek sınavına emin adımlarla hazırlandıklarını ifade eden gençler, sunulan imkanlar dolayısıyla Haliliye Belediyesine ve Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti.

 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise kurs kayıtlarının devam ettiği ve gençlerin 4442263 numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla detaylı bilgi alabilecekleri ifade edildi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024