Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   25 AÄŸustos 2023 - 04:25

HALİLİYE BELEDİYESİ İLE 139 ÖĞRENCİ ÜNİVERSİTEYİ KAZANDI

Büyüt
Küçült
HALİLİYE BELEDİYESİ İLE 139 ÖĞRENCİ ÜNİVERSİTEYİ
Haber Detay
Haliliye Belediyesi bünyesinde sunulan eğitim hizmetleri ile sınava hazırlanan 139 öğrenci üniversiteyi kazandı. Kendileri için tüm imkanların seferber edildiğini ifade eden gençler, Başkan Canpolat’a teşekkürlerini iletti.

Belediye BaÅŸkanı Mehmet Canpolat’ın gençliÄŸe önem verilmesi yönündeki talimatlarıyla öÄŸrenciler geleceÄŸe daha emin adımlarla hazırlanıyor.

Belediye bünyesinde bulunan kütüphane, etüt merkezleri ve üniversiteye hazırlık kurslarıyla sınavlara hazırlanan gençler, hayallerine bir adım daha yaklaşıyor. Uzman eÄŸitmenler tarafından verilen konu anlatımlarının yanı sıra sessiz ve nezih bir ortamda ders çalışma fırsatı bulan gençler, soru çözümleriyle de eksik konularını tamamlıyor. Yıl boyu eÄŸitim merkezlerinde sunulan imkanlarla üniversite sınavına hazırlanan gençler, Alan Yeterlilik Deneme Sınavı (AYT)  ve Temel Yeterlilik Testinde (TYT) gösterdikleri baÅŸarı ile üniversiteli oluyor. Belediye bünyesindeki merkezler ile hem ders çalışma hem de ÖSYM formatındaki deneme sınavlarıyla kendilerini ölçme ÅŸansı yakalayan 139 öÄŸrenci, YKS sonuçlarının açıklanmasıyla üniversitede istedikleri bölüme yerleÅŸti. Lisans bölümlerinden 85, önlisans bölümlerinden 54 öÄŸrenci üniversiteye yerleÅŸirken; gençlerden 12’si tıp fakültesi, 6’sı diÅŸ hekimliÄŸi, 3’ü hukuk, 2’si eczacılık, 5’i mühendislik, 6’sı hemÅŸirelik ve 26’sı öÄŸretmenlik kazandı. Gençler baÅŸarılarıyla gururlandırırken, Türkiye 326’ncısı olan Ömer Faruk Bulut da, Haliliye Belediyesinin eÄŸitim hizmetleriyle sınava hazırlanan gençlerden oldu. Hayallerindeki mesleÄŸi kazanan gençler, konu anlatımları, soru çözümleri ve tercih danışmanlığı ile Haliliye Belediyesi’nin hep yanlarında olduklarını ifade etti. Bu süreçte kendilerine verilen destek ile motive olduklarını belirten gençler, Belediye BaÅŸkanı Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teÅŸekkürlerini iletti.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
SaÄŸ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
SaÄŸ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024