Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   04 Haziran 2024 - 16:01

HALİLİYE BELEDİYESİ, GENÇLERİ SPORA YÖNLENDİRİYOR

Büyüt
Küçült
HALİLİYE BELEDİYESİ, GENÇLERİ SPORA
Haber Detay
Haliliye Belediyesi’nin gençlerin hizmetine sunduğu spor kurslarından faydalanan öğrenciler, tekvando ve judo kurslarına yoğun ilgi gösteriyor. Haliliye Belediyesi ile spor alışkanlığı kazanan ve tatilleri değerlendiren gençler, Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın gençlere yönelik yatırımları ile Haliliye Belediyesi bünyesinde sporcu nesil yetişiyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Aliya İzzetbegoviç Spor ve Yaşam Merkezi, Eyyüp Cenap Gülpınar Spor Merkezi ve Sabiha Özlek Spor Salonu ile geleceğin genç sporcuları yetiştiriliyor. Başkan Mehmet Canpolat’ın lisanslı sporcular yetiştirilmesi hedefiyle hizmet veren spor kursları, Haliliyeli gençler tarafından yoğun ilgi görüyor. Hayallerine hazırlanan gençler, uzman antrenörler nezaretinde hedefleri için ter döküyor. Tekvando ve judo spor dallarıyla ilgilenen öğrencilere teknik ve uygulamalı eğitim veren eğitmenler, gençlere sporu sevdiriyor. Haliliye Belediyesi ile spor alışkanlığı kazanan öğrenciler, tekvando ve judo dalındaki müsabakalara katılarak, başarılarıyla boy gösteriyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise 7- 14 yaş grubuna yönelik basketbol, voleybol, tekvando, judo, futbol ve yüzme kurslarını devam ettiği belirtiliyor.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tuncay
Tuncay
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024