Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   05 Mart 2024 - 21:57

HALİLİYE BELEDİYESİ, ÇOCUKLARA ÇEVRE BİLİNCİ AŞILIYOR

Büyüt
Küçült
HALİLİYE BELEDİYESİ, ÇOCUKLARA ÇEVRE BİLİNCİ
Haber Detay
Haliliye Belediyesi, Sıfır Atık Projesi kapsamında yürüttüğü çalışmaları devam ederken, çocuklara çevre bilincini aşılıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ile hayata geçirilen Sıfır Atık Projesinde geri dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Geri dönüşümü bilincini çocuklara aşılamayı hedefleyen Haliliye Belediyesi, okullarda Sıfır Atık Eğitimleri veriyor. Çocuklara atıkların geri dönüşüme kazandırılması için eğitim veren ekipler; oyunlar, uygulamalı videolar ve filmler ile çevre dostu bireylerin yetişmesini hedefliyor. Eğitim sonunda miniklere çevre müfettişi rozeti takan ekipler, temiz bir çevre için çocuklara duyarlı olmayı aşılıyor.

Verilen eğitim ile atıkları artık okuldaki atık kutularına getireceklerini ifade eden öğrenciler ve eğitimden duydukları memnuniyeti dile getiren öğretmenler, çevreye duyarlı bireyleri yetişmesi için verilen eğitim dolayısıyla Haliliye Belediyesine ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti.

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise verilen eğitimlerin periyodik program dahilinde devam edeceği kaydedildi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024