Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   06 Mart 2024 - 10:26

Halfeti Ve Suruç’da Sıcak Asfalt Çalışması

Büyüt
Küçült
Halfeti Ve Suruç’da Sıcak Asfalt
Haber Detay
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 13 ilçeye adil hizmet anlayışı ve daha konforlu yollar hedefiyle asfalt çalışmalarına kentin dört bir tarafında devam ediyor. Fen işleri ekipleri Halfeti ve Suruç ilçelerinde daha önce kilitli parke olan ve deforme olan yolu sil baştan sıcak asfaltla buluşturdu.

Şanlı Büyükşehir Belediyesi, yolları daha konforlu hale getirmek, vatandaşların seyahat ederken daha güvenli ve konforlu imkânlardan yararlanması adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sakin şehir Halfeti ve Narı ile ünlü ilçe Suruç’ta deforme olan yolları sıcak asfaltla buluşturan Şanlı Büyükşehir Belediyesi mahalle sakinlerinin de takdirini kazandı.

Yollarının çevresel faktörlerden deforme olduğunu kaydeden vatandaşlar Şanlı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün işin ehli olduğunu ve emanetin ehline verildiğini kaydederek sıcak asfalt çalışmalarından ötürü Büyükşehir ekiplerine teşekkür ettiler.

Şanlı Büyükşehir Belediyesi vatandaşların sıklıkla kullandığı, insan sirkülasyonunun fazla olduğu alanlarda sıcak asfalt çalışmalarını sürdürürken ekipler, vatandaşlardan ve mahalle muhtarlarından gelen taleplere de ivedi şekilde çözümler üretiyor.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024