Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   28 Aralık 2022 - 15:18

EYYÜBİYELİ SPORCU SAVAŞ ÖĞÜŞ TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Büyüt
Küçült
EYYÜBİYELİ SPORCU SAVAŞ ÖĞÜŞ TÜRKİYE
Haber Detay
Karate sporundaki başarılarıyla sık sık adından söz ettiren Eyyübiyeli sporcu Savaş Öğüş Türkiye şampiyonu oldu. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un sosyal medya hesabından tebrik ettiği şampiyon sporcu, Cuma günü Avrupa seçmelerine katılacak.

Eyyübiye Belediyesi AK Evler Spor Salonları'nda yeteneÄŸi keÅŸfedildikten sonra birçok müsabakaya katılan ve baÅŸarılarıyla Åžanlılıların gururu olan SavaÅŸ ÖÄŸüÅŸ, 25-30 Aralık 2022 tarihlerinde Kocaeli’de düzenlenen Ümit Genç 21 YaÅŸ Altı Türkiye Karate Åžampiyonası’nda katıldığı, 57 kilogram altı kategoride tüm rakiplerini yenerek Türkiye ÅŸampiyonu oldu.

Kocaeli’deki ödül törenine katılan eski Åžanlı Ä°l Emniyet Müdürü Veysel TipioÄŸlu da genç sporcuyu ve antrenörlerini tebrik ederek, Åžanlı’ya selamlarını iletti.

Daha önce de çok sayıda ulusal ve uluslararası müsabakada önemli dereceler elde ederek Åžanlı’nın ve Türkiye’nin gururu olan SavaÅŸ ÖÄŸüÅŸ, Ümit Genç U21 Türkiye Karate Åžampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü olmuÅŸtu.

2021 yılında Ä°stanbul’da düzenlenen ve 57 ülkeden 900 sporcunun katıldığı WKF Dünya Gençlik Ligi Karate Åžampiyonasında dünya beÅŸinciliÄŸi bulunan SavaÅŸ ÖÄŸüÅŸ, geçen yıldan bu yana sıkı ÅŸekilde hazırlandığı Türkiye Åžampiyonası’nın ardından Avrupa’dan da derece ile dönmek istiyor.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
SaÄŸ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
SaÄŸ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024