Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   29 Ağustos 2023 - 03:08

EYYÜBİYELİ MİNİKLER ŞAMPİYONLUK GETİRDİ

Büyüt
Küçült
EYYÜBİYELİ MİNİKLER ŞAMPİYONLUK
Haber Detay
Gençlik ve Spor Bakanlığı Koordinesinde, Mardin Valiliği, Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Artuklu Belediyesi’nin destekleriyle, Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından 24-27 Ağustos 2023 tarihlerinde Mardin’de düzenlenen Türkiye Ju Jitsu Şampiyonası’na katılan Eyyübiyeli minikler, şampiyonluk dereceleriyle döndü.

Mardin Artuklu Kapalı Spor Salonu’nda, 39 ilden 307 sporcunun katılımıyla düzenlenen Türkiye 1. Ferdi Ju Jitsu Şampiyonası’na Şanlı’dan katılan Eyyübiye Belediyesi Selçuklu AK Evler Spor Salonu sporcuları, Türkiye Şampiyonluğu ve birincilik dereceleri elde ettiler.

AK Evler Spor Salonları Karate Antrenörleri İbrahim Caşut ve Mehmet Mert nezaretinde şampiyonaya katılan Murat Caşut alt minik yıldızlarda Türkiye şampiyonu olurken, minik yıldızlarda Alican Amilug, yıldızlarda ise Medet Çiftçi, Hasan Mest, Ahmet Kızılay ve Eyyüp Polat birincilik dereceleri elde etti. Madalyalarını alarak memleketleri Şanlı’ya dönen minik şampiyonlar, mutluluklarını aileleri ve arkadaşlarıyla paylaştı.

Minik şampiyonlar, önümüzdeki ay yapılacak Balkan Şampiyonasına milli takım bünyesinde iştirak edecekler.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024