Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   29 Ocak 2023 - 08:30

EYYÜBİYELİ GENÇLER ÜCRETSİZ DENEME SINAVINA KATILDI

Büyüt
Küçült
EYYÜBİYELİ GENÇLER ÜCRETSİZ DENEME SINAVINA
Haber Detay
Şanlıurfa’nın en genç nüfusuna sahip ilçesi Eyyübiye’de üniversite sınavlarına hazırlanan gençler, Eyyübiye Belediyesi sınav merkezlerinde düzenlenen ücretsiz Temel Yetenek Testi (TYT) sınavına katıldılar.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un, gençlerin eğitimine destek olunması amacıyla Onikiler ve Yenice Mahallelerinde kurduğu ve yaklaşık 500 gence ücretsiz dershane niteliğinde hizmet veren sınav merkezlerinde gerçekleştirilen TYT denemesi, gerçek sınav şartlarında yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen öğretmenler nezaretinde gerçekleştirilen deneme sınavına katılan öğrenciler için tüm sınav materyalleri yine Eyyübiye Belediyesi tarafından temin edildi.

Açıklanacak deneme sınavı sonuçlarına göre konu eksikliklerini tespit ederek giderme imkânı bulan gençler,  kendilerine bu imkanı sunan Başkan Mehmet Kuş başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024