Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   23 Ocak 2023 - 15:59

EYYÜBİYELİ GENÇLER MİLLET BAHÇESİNE HAYRAN KALDI

Büyüt
Küçült
EYYÜBİYELİ GENÇLER MİLLET BAHÇESİNE HAYRAN
Haber Detay
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, geçen hafta hizmete sunulan Yenice Sınav Hazırlık Merkezi’ndeki öğrencilerle birlikte Eyyübiye Millet Bahçesi’ni ziyaret etti. Gençlere Millet Bahçesini tanıtan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Kuş, gençleri kırmayarak bir de basket maçına katıldı.

Eyyübiye Millet Bahçesi’nde bir süre öğrencilerle birlikte gezinti yapan Başkan Kuş, 180 dekardan oluşan Eyyübiye Millet Bahçesi’nin özellikle yaz aylarında çok büyük ilgi göreceğini, millet kıraathanesi, kütüphane, düğün salonu, spor ve mesire alanlarıyla Eyyübiyelilerin çok nezih bir mekâna sahip olacağını söyledi.

Millet Bahçesi’ndeki ayrıntılar hakkında gençlere bilgiler veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, buradaki spor alanları, kütüphane ve diğer tesislerin gençler için çok faydalı olacağına inandığını belirterek, tesisin devasa yeşil alanları ve sosyal tesisleriyle tüm Eyyübiye’ye hizmet vereceğini ifada etti.

Millet Bahçesi’ni çok beğendiklerini dile getiren öğrenciler ise ilçeye yaptığı yatırımlardan ve kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı Başkan Kuş’a teşekkür ettiler.

 





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024