Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   19 Eylül 2023 - 08:28

EYYÜBİYE’DE OKUL KANTİNLERİ VE ÇEVRESİ DENETLENİYOR

Büyüt
Küçült
EYYÜBİYE’DE OKUL KANTİNLERİ VE ÇEVRESİ
Haber Detay
Şanlıurfa’da en fazla öğrenci nüfusuna sahip ilçe olan Eyyübiye’deki okul kantinleri, okulların çevresindeki bakkal, market ve gıda satış noktaları sıkı şekilde denetlenmeye devam ediyor.

Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün rutin denetimlerine ilave olarak, okulların açılmasıyla kantinler ve okul çevrelerindeki satış noktaları da mercek altına alınıyor. Kantinlerde özellikle hijyen denetimleri yapan zabıta ekipleri, menşei belli olmayan veya son kullanma geçmiş ürün satışına müsaade etmiyor.

Bugün Yenice Mahallesi’ndeki okullarda ve okul çevresindeki satış noktalarında denetimlerini sıkılaştıran zabıta ekipleri, kantinlerde herhangi bir olumsuz duruma rastlamazken, okul çevrelerindeki bakkal ve marketlerde son kullanma geçmiş gıda maddeleri tespit etti. Tüketimi sakıncalı olan gıda maddelerini imha edilmek üzere tutanakla teslim alan zabıta ekipleri, işyeri sahiplerine de idari işlem uyguladı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla özellikle halk sağlığını korumaya yönelik rutin denetimlerine devam etmenin yanında, çocukların sağlığını korumak amacıyla kantinlerde de denetimlerini artırdıklarını belirten Zabıta Amiri Hasan Yunusoğlu, tespit ettikleri aksaklıklara kesinlikle müsamaha göstermediklerini ifade etti.

Yapılan denetimlerden memnun olduklarını belirten Yenice Mahallesi’ndeki esnaf da Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a ve tüm çalışanlara teşekkür ederek, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024