Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   22 Nisan 2021 - 11:04

EYYÜBİYE’DE ESERLER BİR BİR YÜKSELİYOR.

Büyüt
Küçült
EYYÜBİYE’DE ESERLER BİR BİR
Haber Detay
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yapım çalışmaları hızlı bir şekilde devam eden 1200 metre kare kapalı alana sahip Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda incelemelerde bulundu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yapım çalışmaları hızlı bir şekilde devam eden 1200 metre kare kapalı alana sahip Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda incelemelerde bulundu. Eyyübiye Belediyesi, 1200 metre kare kapalı alana sahip, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda  temeli atılan alanda çalışmalar hızlı bir şekilde sürdürülüyor. Eyyübiye Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı işbirliğiyle yapımına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Muradiye mahallesinde yaklaşık 1200 metre karelik kapalı alanı kapsayacak şekilde yapılıyor. Ferah ve steril olacak yapı, betorname ve çelik yapı şeklinde tasarlandı.  Engelli vatandaşların da düşünüldüğü kompleks yapıda 30 metre karelik 2 ayrı soyunma odası ile engelli vatandaşlara da hizmet verecek. Alanda sürdürülen çalışmaları inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, tesisin kısa sürede içinde bölge sakinlerinin hizmetine gireceğini belirtti.

Saha incelemeleri esnasında açıklamalarda bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,”Eyyübiye Belediyesi olarak seçildiğimiz günden bu yana durmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Bir yandan açılışları gerçekleştirirken bir yandan da temeller atıyoruz. İşte aylar önce Muradiye mahallemizde bulunan yüzme havuzunun temelini atmıştık. Ekibimiz ile birlikte bu alanda incelemelerde bulunduk ve çok şükür sizlerde görüyorsunuz bizlerde görüyoruz ki binamız yükseliyor. Teknik arkadaşlardan aldığımız bilgilere göre inşallah 2 ay sonra açılışını gerçekleştireceğiz. Ben buradan Eyyübiye’li kardeşlerimize, Eyyübiye’li çocuklarımıza hayırlı olsun diyorum. Bitti mi? Tabiki bitmeyecek. Kamu Kampusü, Millet Bahçeleri, Yeni Parklar geliyor , cazibe alanları ve gençlik merkezleri geliyor. İhtiyaç duyduğumuz her alana neşteri vuruyoruz. Elimizden geldiği müddetçe durmadan ve yorulmadan çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024