Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   11 Mart 2024 - 23:23

EYYÜBİYE’DE AK PARTİ COŞKUSU DALGA DALGA BÜYÜYOR

Büyüt
Küçült
EYYÜBİYE’DE AK PARTİ COŞKUSU DALGA DALGA
Haber Detay
Şanlıurfa’da her seçimde AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a rekor oyların çıktığı, 2019 mahalle idareler seçimlerinde de yüzde 74’e yakın oy oranıyla Mehmet Kuş’un belediye başkanı seçildiği Eyyübiye’de AK Parti coşkusu dalga dalga büyüyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un çalışmalarına destek veren meclis üyeleri ve meclis üyesi adaylarının kurduğu seçim irtibat ofisleri, il siyasetinin önemli isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, AK Parti Genel Merkez Koordinatörü Bahattin Yıldız, MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, MHP Eyyübiye İlçe Başkanı Suphi Hatipoğlu ve Eyyübiye Belediyesi meclis üyeleri, adayları ve vatandaşların katılımıyla yapılan seçim ofisi açılış törenleri birer miting havasında gerçekleşti.

Akabe Mahallesi’nde Eyyübiye Belediyesi meclis üyesi adayı Mehmet Karademir’in, Selçuklu Mahallesi’nde Abdülkadir Karakeçili’nin ve Yenice Mahallesi’nde Hamza Göktaş’ın seçim ofislerinin açılış töreni büyük ilgiye sahne oldu.

Binlerce vatandaşın katıldığı seçim ofisi açılışlarında konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçeye yapılan hizmet ve projeleri paylaşarak, Eyyübiye’nin kalkınması için “Birlikte evelallah” diyerek, 1 Nisan’dan itibaren gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” diyerek, yeni dönem için projelerini paylaştı.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024