Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   02 Temmuz 2022 - 12:07

EYYÜBİYE ZABITASI’NDAN BÜYÜK DENETİM

Büyüt
Küçült
EYYÜBİYE ZABITASI’NDAN BÜYÜK
Haber Detay
Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelinde bakkal ve marketlere yönelik yaptığı denetimlerde son kullanma tarihi dolmuş ve bozuk olduğu tespit edilen binlerce ürünü imha edilmek üzere toplarken, bu gibi ürünleri satışa sunan işyerlerine de cezai işlem uyguladı.

Åžanlı’nın en büyük ilçelerinden Eyyübiye’de halkın saÄŸlığını korumak ve gıda güvenliÄŸini saÄŸlamak amacıyla denetim faaliyetlerine aralıksız devam eden Eyyübiye Belediyesi Zabıta MüdürlüÄŸü,  dört ayrı Zabıta AmirliÄŸi personelinin katılımıyla gıda ürünleri satışı yapan bakkal, market ve alışveriÅŸ merkezlerinde denetim yaptı.

Toplam 460 noktada gerçekleÅŸtirilen denetimlerde, 4 bin 200 parça geçmiÅŸ ve bozulmuÅŸ durumda süt, un, yaÄŸ, salam, içecek, cips ve benzeri gıda maddesine imha edilmek üzere el konuldu. Bozuk ve son tüketim geçmiÅŸ ürünleri raflarında bulunduran iÅŸ yerlerine cezai iÅŸlem uygulanırken, el koyulan ürünler tutanakla kayıt altına alındıktan sonra imha edildi.

Yaz sıcakları nedeniyle özellikle yoÄŸurt, peynir, et gibi ürünlerin uygun muhafaza koÅŸullarında satışa sunulmadığı takdirde hızlıca bozulduÄŸunu ve saÄŸlığa zararlı hale geldiÄŸini hatırlatan Zabıta MüdürlüÄŸü, bozuk ve son tüketim geçmiÅŸ ambalajlı ürünleri satın almamaları ve rastladıkları olumsuzlukları Turkuaz Masa’nın 444 03 63 numaralı telefonuna bildirmelerini istedi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
SaÄŸ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
SaÄŸ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024