Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   25 Haziran 2023 - 12:47

EYYÜBİYE PARKLARINDA GÖRSEL ŞÖLEN

Büyüt
Küçült
EYYÜBİYE PARKLARINDA GÖRSEL
Haber Detay
Yeşile aşık belediye başkanı Mehmet Kuş’un, Eyyübiye ilçesindeki yeşil alan miktarını artırmak ve park alanlarını halkın en güzel şekilde istifade edebileceği hale getirmek için yaptığı çalışmalar, halk tarafından takdir edildi. Süleymanşah Mahallesi’ndeki bir parkta uygulanan su ve ışık temalı süs havuzları, parktaki diğer düzenlemelerle büyük beğeni kazandı.

Åžanlı merkezinin en az yeÅŸil alanına sahip ilçesi Eyyübiye’de yeÅŸil alan miktarını artırmak, halka nefes alacağı mekanlar oluÅŸturmak amacıyla dört yıl içerisinde ilçeye 38 yeni park ve bölgenin en donanımlı millet bahçesini kazandıran BaÅŸkan Mehmet KuÅŸ’un çalışmaları, memnuniyetle karşılanmaya devam ediyor.

Daha önce yapımı tamamlanarak hizmete sunulan parkları, halkın taleplerine göre belediyenin kendi üretimi olan banklar ve kamelyalar ile donatan Eyyübiye Belediyesi, yeÅŸillendirme, aÄŸaçlandırma, sulama ve aydınlatma sistemleri tamamlanan yerlerde su ve ışık temasıyla görsel ÅŸölen sunan uygulamaları halkın beÄŸenisine sundu.

SüleymanÅŸah Mahallesi’ndeki parkta yapılan düzenlemeleri takdir eden vatandaÅŸlar, BaÅŸkan Mehmet KuÅŸ’a ve tüm emeÄŸi geçenlere teÅŸekkür ettiler.

Ä°lçe genelindeki parkları, fiziki ve görsel kirlilikten arındırılmış, huzur ve rahatlık verecek ÅŸekilde vatandaÅŸların istifadesine sunmak için çalışmalarını sürdüren Eyyübiye Belediyesi, bugün kapıları halka açılan Millet Bahçesi’nde de aynı hassasiyetleri göz önünde bulundurdu.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
SaÄŸ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
SaÄŸ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024