Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   07 Nisan 2025 - 10:58

Eyyübiye Millet Bahçesi Hizmete Sunuluyor

Büyüt
Küçült
Eyyübiye Millet Bahçesi Hizmete
Haber Detay
Açılışının ardından 2023 yılında meydana gelen deprem ve sel afetleri sonucu büyük oranda tahrip olan Eyyübiye Millet Bahçesi’nde altyapı, yapısal ve bitkisel peyzaj ile aydınlatma sistemlerinin yenileme çalışmaları tamamlandı. Ramazan bayramından hemen sonra yeniden hizmete sunulacak olan Eyyübiye Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, vatandaşlardan Millet Bahçesi’ni korumalarını rica etti.

Belediye başkanlığı görevine başladığı 2019 yılından itibaren Eyyübiye’ye bir Millet Bahçesi kazandırmak için yoğun çaba sarf ettiklerini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleriyle 180 dönümlük Millet Bahçesi’ni Eyyübiye’ye kazandırdıklarını anımsatan Başkan Mehmet Kuş, Millet Bahçesi’nin durumu hakkında şunları söyledi:

Yaklaşık iki yıl önce yaşamış olduğumuz hem deprem hem de sel felaketi nedeniyle Millet Bahçemiz çok ciddi manada tahribata uğramıştı. Özellikle sel felaketindeki atık sularının birikmesi nedeniyle ağaçlarımız kurumuş, yollarımız ve biyolojik göletimiz çok ciddi manada tahribata uğramıştı. Süs havuzlarımız, peyzaj alanlarımız, altyapımız tabiri caiz ise çökmüştü.

 

Bu yıl yaklaşık bir aydır Millet Bahçemizi kapattık. Vatandaşlarımızı bir aydır burada ağırlayamıyoruz. Mevsimin sert geçmesi nedeniyle de vatandaşlarımız burayı kullanamıyordu. Biz de bunu fırsat bilip hem peyzaj, hem de altyapı, üstyapı, yolları, biyolojik göleti, süs havuzlarını, yürüyüş ve bisiklet yollarını, halı sahaları ile basketbol ve voleybol sahalarımızı bir bir elden geçirdik. İnşallah bayramın hemen sonrasında Eyyübiyeli kardeşlerimizin, Şanlılı hemşehrilerimizin hizmetine açmış olacağız.

 

Yaşanan birçok sıkıntıya rağmen sosyal belediyeciliği her zaman ön planda tuttuklarını ve vatandaşların refah seviyesini artıracak projeler üzerine çalıştıklarını kaydeden Başkan Kuş, “Bu mücadeleye 2019 yılında başlamıştık. Çok ciddi bir mücadele sonucu, Cumhurbaşkanımızın talimatları ve yoğun çabalarımız sonucu 180 dönümlük Millet Bahçesini Eyyübiye’ye kazandırmıştık. Bayramdan sonra Eyyübiyeli kardeşlerimizi Millet Bahçemizde ağırlamaya, evsahipliği yapmaya inşallah devam edeceğiz” dedi.

Eyyübiye Millet Bahçesi’nde misafir edecekleri vatandaşlardan tek istirhamları olduğunu kaydeden Başkan Mehmet Kuş, “Bizler, sizler için yaptık. Lütfen hep birlikte Millet Bahçemizi koruyalım” diye konuştu.

Tahrip olan kısımlarının yenilenmesinin yanında yepyeni bir aydınlatma sistemine de kavuşan Eyyübiye Millet Bahçesi, özellikle sıcak yaz aylarında halkın vakit geçirebileceği nitelikte düzenlendi. Su, yeşil ve ışık temasıyla dikkat çeken Eyyübiye Millet Bahçesi, donanım bakımından da Türkiye’nin önde gelen Millet Bahçeleri arasında sayılıyor.

 

 





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
06:06
07:32
12:36
15:09
17:30
18:51
test 3
52% √ Toplam : 67 - gg
 
24% √ Toplam : 31 - ff
 
25% √ Toplam : 32 - bb
 
Perşembe
Cuma
Cumartesi
-----
Az Bulutlu
Az Bulutlu
Az Bulutlu
-----
Az Bulutlu
Az Bulutlu
Az Bulutlu
-----
18°C / 6°C
15°C / 5°C
16°C / 6°C
-----
Son Yorumlar
Tuncay
Tuncay
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2024 - 2025