Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   24 Temmuz 2022 - 17:46

EYYÜBİYE MİLLET BAHÇESİ AĞAÇLANDIRMASI TAMAMLANDI

Büyüt
Küçült
EYYÜBİYE MİLLET BAHÇESİ AĞAÇLANDIRMASI
Haber Detay
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un girişimleriyle ilçeye kazandırılan, 180.000 metrekarelik alanıyla bölgenin en büyük millet bahçesinde ağaçlandırma çalışmaları tamamlandı.

Yemyeşil bir Eyyübiye vaadiyle seçildiği günden bu yana ilçeye otuzdan fazla park ve yeşil alan kazandıran Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Millet Bahçesi’ndeki çalışmaların son durumu hakkında bilgi verirken, ilçeye kazandırılacak dört kitap otağının da ihale aşamasına geldiği müjdesini verdi.

Binlerce yetişkin ağaç ve bitkinin dikildiği Eyyübiye Millet Bahçesi’nde bir yandan yapılan yeşillendirme çalışmasının kök salması için yoğun çaba harcanırken, diğer yandan yapısal peyzaj ve sosyal donatı alanlarındaki inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

İçerisine sosyal donatılar, aletli açık spor alanları, bisiklet parkuru, yürüme yolları, kamelyalar, piknik yerleri gibi çok sayıda ayrıntının bulunduğu Eyyübiye Millet Bahçesi tamamlandığında hem Eyyübiye’nin hem de bölgenin en büyük yeşil alanlarından biri olacak.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024