Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   12 Ekim 2022 - 16:29

EYYÜBİYE KIRSALINDA YOL ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

Büyüt
Küçült
EYYÜBİYE KIRSALINDA YOL ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM
Haber Detay
Şanlıurfa’da çoğunluğu tarım arazilerine sahip 122 kırsal mahalleye hizmet ulaştıran Eyyübiye Belediyesi, kurulan beş mobil konkasör şantiyesiyle stabilize yol çalışmalarına hızla devam ediyor.

Geçen üç yıllık sürede kırsal mahallelerin yüzde 80’inin stabilize çalışmalarını tamamladıklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, hızlı bir şekilde devam eden çalışmalarla yıl sonuna kadar çalışmaları tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Kırsaldaki mahallelerin köy içi yollarını tamamlamak için beş ayrı mobil konkasör şantiyesi kuran Eyyübiye Belediyesi, 43 damperli kamyon, 5 greyder, 5 silindir, 5 iş makinesi ve çok sayıda işçinin görev aldığı çalışmalar kapsamında, Akören, Büyükdüzlük, Küçükdüzlük ve Seksenören mahallelerinin de aralarında bulunduğu mahallelerde çalışmalarını tamamladı.

Yaklaşık 1 milyon ton stabilize malzemenin serileceği kırsal mahalle içi yol çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Başkan Mehmet Kuş’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kontrolünde hızla devam eden çalışmaların belirlenen iş planı çerçevesinde devam ettiği, kırsaldaki tüm mahallelerin iç yollarının kış ayları gelmeden stabilize hale getireceği bildirildi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024