Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   27 Eylül 2021 - 16:47

EYYÜBİYE BELEDİYESİNDEN ÖRNEK SOSYAL BELEDİYECİLİK ÇALIŞMASI.

Büyüt
Küçült
EYYÜBİYE BELEDİYESİNDEN ÖRNEK SOSYAL BELEDİYECİLİK
Haber Detay
Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Başkan Kuş’un talimatıyla, derme çatma evlerde oturan vatandaşların evlerini yenilemeye devam ediyor.

Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Başkan Kuş’un talimatıyla, derme çatma evlerde oturan vatandaşların evlerini yenilemeye devam ediyor. Eyyübiye Belediyesi "Biz varız, yanınızdayız" sloganıyla başlattığı yardım çalışmaları kapsamında derme çatma yerde oturan ailelerin hayatlarına dokunmaya devam ediyor. Daha önce İyilik Merkezi üzerinden yürütülen çalışmalarda onlarca ailenin evi yenilenmişti. Son olarak Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımı tamamlanan Kaş ailesinin evi oldu. Başkan Kuş, oturulamayacak halde olan ve ekipler tarafından baş sona değiştirilen evi ziyaret edip, evin anahtarını aileye teslim etti. Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Kuş, birçok evin yenilenmesi için de çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Evin eski hali ile yeni halinin yer aldığı paylaşım vatandaşlar tarafından takdir görürken, evin tadilatının yanı sıra bahçeli eve dönüştürülen evin tüm beyaz eşyaları da belediye tarafından karşılandı. Yeni evin anahtarını Başkan Kuş’un elinden alan aile Başkan Kuş’a ve Eyyübiye Belediyesine teşekkür etti.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024