Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   07 Temmuz 2022 - 10:50

EYYÜBİYE BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMI İÇİN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Büyüt
Küçült
EYYÜBİYE BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMI İÇİN HAZIRLIKLARINI
Haber Detay
Kurban bayramına sayılı günler kala, bayramın temiz ve huzurlu geçmesi için tüm hazırlıklarını sürdüren Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü, personel ve araç gereç planlamalarını tamamladı.

Alan olarak Şanlı’nın en büyük ilçesi durumundaki Eyyübiye’de, Kurban Bayramı’nın hijyenik ortamda geçmesi, vatandaşların bayram namazından başlayıp, kurban kesim işleri tamamlanana kadar rahatsızlık duymamaları amacıyla belediye bünyesindeki yüzlerce personelin çalışma düzeni yeniden planlandı.

İlçe genelinde 5 kurban satış yeri ve 7 kesim yeri planlayarak, kullanıma hazır hale getiren Eyyübiye Belediyesi, bayram öncesi camilerin halı ve çevre temizliği işlerini de büyük bir hızla sürdürüyor.

Kurban satış ve kesim yerlerinde düzenin sağlanması, kurban atıklarının toplanması ve bertaraf edilmesi, kesim ve satış yerlerinin dezenfekte edilmesi amacıyla, bayramın ilk iki günü 380 temizlik personelinin görevlendirildiği Eyyübiye’de, bayramın üçüncü ve dördüncü günlerinde ise personelin yarısı izinli olacak.

50 adet çöp toplama aracı, 10 traktör, 4 kepçe, 2 adet iş makinası, 10 adet damperli kamyon ve 10 arazözle sahada olacak ekipler, cami çıkışlarında ve kurban kesim yerlerinde vatandaşlara kurban poşeti dağıtımı yapacak.

Kesim yerlerinde kurbanlıklar için 40’tan fazla askılık ile temizlik için su temin eden Eyyübiye Belediyesi, tüm kesim yerlerini yıkayarak dezenfekte etti. Kesimlerin devam ettiği süre boyunca alanda birer zabıta ve temizlik personeli de görevlendirecek.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024