Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   19 Mart 2023 - 15:38

EYYÜBİYE BELEDİYESİ GECE GÜNDÜZ SAHADA

Büyüt
Küçült
EYYÜBİYE BELEDİYESİ GECE GÜNDÜZ
Haber Detay
Şanlıurfa genelinde 15 Mart 2023 günü yaşanan sel felaketinde büyük hasar gören mahallelerde temizlik çalışmalarına devam eden Eyyübiye Belediyesi, Başkan Mehmet Kuş koordinesinde gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Çift vardiya halinde çalışan ekiplerin çalışmalarına Başkan Mehmet Kuş, Başkan Yardımcıları ve birim amirleri de destek veriyor.

Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri, Destek Hizmetleri, Fen İşleri ve Zabıta gibi saha birimlerinin yanında büro personelinin de gönüllü olarak katıldığı çalışmalar, sel baskınına uğrayan mahallelerin yüksek seviyelerinden başlanarak dere ve caddelerle olan son kısımlarına kadar devam ediyor.

Sel sularının bastığı evlere, ev sahiplerinin nezaretinde girerek temizleyen Eyyübiye Belediyesi çalışanları, baskın nedeniyle kullanılamaz hale gelen ev eşyalarını da dışarıya çıkarıyor. Evlerin temizlenmesinin ardından dışarıda çalışan ekiplerde sokaklarda biriken atılacak ev eşyaları ile balçığı iş makinelerine yükleyerek bölgeden uzaklaştırıyor.

Vidanjörler ve su pompalarıyla bodrum katlardaki suları da tahliye eden ekipler, cadde ve sokaklardaki atıkları kaldırdıktan sonra basınçlı su ile yıkama yapıyor.

Mance, Buhara, Dedeosman, Direkli, Akabe, Muradiye gibi sel baskınının etkili olduğu mahallelerde yoğunlaşan temizlik çalışmalarının yanında, diğer mahallelerde ve ana güzergahlarda da temizlik çalışmaları aralıksız devam ediyor.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024