Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   24 Temmuz 2022 - 18:10

EYYÜBİYE AK EVLER ÇOCUK VE GENÇLERİN AKININA UĞRUYOR

Büyüt
Küçült
EYYÜBİYE AK EVLER ÇOCUK VE GENÇLERİN AKININA
Haber Detay
Şanlıurfa’da karete, judo, taekwondo, güreş gibi spor dallarında büyük başarılara imza atan çok sayıda sporcunun yetişmesini sağlayan Eyyübiye Belediyesi AK Evler Spor Salonları, yaz spor okulları nedeniyle her gün yüzlerce çocuk ve gencin akınına uğruyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un yönlendirmesiyle, Eyyübiye’de yaşayan çocuk ve gençlerin vazgeçemediği mekanlar haline gelen AK Evler Spor Salonları, yaz tatilinde çocuk ve gençlere sunduğu sportif ve sosyal aktivite imkânlarıyla önemli bir misyon üstleniyor.

Çocuk ve gençlerin sporla tanışması, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarının temin edilmesi, kontrollü bir sosyal ortamda bulunmaları gibi çok sayıda yan fayda sağlayan AK Evler Spor Salonları’nda, antrenörler nezaretinde spor kursları devam ediyor. Spor kurslarına devam eden çocuk ve gençlerin, aileden başlayarak topluma faydalı bireyler olarak yetişmesini de amaçlayan AK Evler Spor Salonları’nda ayrıca temel dini bilgiler ile Kur’an-ı Kerim okuma gibi dersler de veriliyor.

Karate, judo, taekwondo, güreş gibi bireysel spor dallarında çocuk ve gençlerin yetişmesini sağlayan, bu alanda yerel, ulusal ve uluslararası çok sayıda başarıya imza atarak Şanlılıların göğsünü kabartan Eyyübiye Belediyesi AK Evler Spor Salonları, yaz tatilinin başlamasıyla çocuk ve gençlerin vazgeçemediği mekânlar olmayı sürdürüyor.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024