Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   23 Mart 2023 - 10:33

DİREKLİ, AKABE, MANCE VE DEDEOSMAN MAHALLELERİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Büyüt
Küçült
DİREKLİ, AKABE, MANCE VE DEDEOSMAN MAHALLELERİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM
Haber Detay
Yaz aylarında başlayan doğalgaz şebeke tesisatı için kazılan ve 15 Mart’ta yaşanan sel baskınıyla büyük oranda tahrip olan yolların onarımı, Eyyübiye Belediyesi tarafından devam ediyor.

Önceki gün ilçede sel baskınına uğrayan ve temizlik çalışmalarının ardından üstyapı çalışması başlatılan mahalleleri ziyaret eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, bugün de Direkli ve Mance Mahallelerindeydi.

Direkli Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan ve taleplerini dinleyen Başkan Mehmet Kuş, aynı mahallede sel sularından etkilenen bir camiinin temizliği için ilgili birimlere talimat verdi.

Daha sonra sel felaketinden önemli ölçüde etkilenen Mance Mahallesi’ne geçen Başkan Kuş, burada da mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Mahallede temizlik çalışmalarının tamamlandığını ve üstyapı çalışmalarına başladıklarını belirten Başkan Kuş, kentsel dönüşüm hazırlıkları tamamlanana kadar buradaki vatandaşların huzuru için her türlü çalışmayı yapacaklarını ifade etti.

Mahallede bir okulu da ziyaret eden Başkan Kuş, okul yönetiminin taleplerini dinleyerek, eğitim hayatının aksamaması için her görevi yapmaya hazır olduklarını söyledi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024