Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   03 Eylül 2024 - 11:29

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ ZABITALARIN HAFTASINI KUTLADI

Büyüt
Küçült
BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ ZABITALARIN HAFTASINI
Haber Detay

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü personelini ziyaret ederek özverili çalışmalarından dolayı tebriklerini iletti

 

1-7 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Zabıta Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi. Zabıta personelinin haftasını kutlayan Başkan Çiftçi, özellikle son dönemlerde yaptıkları çalışmalardan dolayı personele vatandaşlar adına teşekkürlerini iletti. Başkan Nihat Çiftçi’ye belediye başkan yardımcıları da eşlik etti.

 

Başkan Nihat Çiftçi, zabıta personelini ziyaretinde yaptığı açıklamada, göreve başladıkları günden bu yana zabıtanın kendini yenileyip güncellediğini ve vatandaşın sağlığını koruma noktasında önemli bir performans sergilediğini dile getirdi.

 

Başkan Çiftçi, “Zabıta Müdürümüzü ve personelimizi yaptıkları hizmetlerden dolayı tebrik ediyorum. Vatandaşlarımızın sağlığı, çevre düzeni ve nizam, kurtarma faaliyetleri gibi her türlü faaliyetleri zabıta ekiplerimiz yürütüyor. Bu nedenle zabıtaların ne kadar önemli bir görev üstlendiğini görebiliriz. Tüm zabıta arkadaşlarımızın haftasını kutluyor, sağlık ve huzur içinde görevlerini yerine getirmelerini diliyor ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Başkan Nihat Çiftçi, ziyarette zabıta personeliyle ilçede yapılan çalışmalar hakkında da bir süre istişarede bulunurken, toplantının ardından personelle hatıra fotoğrafı çektirdi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tuncay
Tuncay
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024