Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   21 Nisan 2023 - 17:22

BAŞKAN MEHMET KUŞ ZİMEM DEFTERLERİNİ SATIN ALDI

Büyüt
Küçült
BAŞKAN MEHMET KUŞ ZİMEM DEFTERLERİNİ SATIN
Haber Detay
Bir Osmanlı geleneği olan zimem defteri uygulamasını yıl boyu sürdüren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Ramazan ayının son gününde onlarca ailenin bakkal ve fırınlara olan borçlarını satın aldı.

Belediye başkanlık makamındaki rutin çalışmalarının dışındaki tüm vaktini ilçenin dört bir yanında halkla birlikte geçirip, sorunlarına çareler üretmekle değerlendiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Şanlı Milletvekili Adayı İlhami Günbeği ile birlikte çıktığı mahalle ziyaretlerinde yine gönüllere dokundu.

Ramazan Bayramı arifesinde ilçeye bağlı Buhara, Mance ve Karakoyunlu Mahalleleri’nde yaşayan esnaf ve vatandaşlarla buluşan Başkan Kuş, aralarında kronik hasta, engelli, yaşlı ve yetimlerin bulunduğu onlarca ailenin evini ziyaret ederek hem bayramlarını kutladı hem de maddi yardımda bulundu.

Eyyübiye Belediyesi bünyesinde faaliyet yürüten İyilik Merkezi’nde kayıtları bulunan ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine mahalle muhtarlarıyla ziyaretler gerçekleştiren Başkan Kuş, ailelerin bakkal ve fırınlara olan borçlarını da ödedi.

Vatandaşların dualarını alan Başkan Kuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bu mübarek bayram arifesinde özellikle zorda olan kardeşlerimizin dertlerine kendi imkanlarımız ve hayırseverlerin desteğiyle derman olmaya çalışıyoruz. Sizler de imkânınız çerçevesinde lütfen yardımlarınızı yapın. Rabbim şimdiden razı olsun” diyerek, hayır sahiplerine çağrıda bulundu.

Başkan Kuş’a ve daha önce Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı olan AK Parti Şanlı Milletvekili Adayı İlhami Günbeği’ne teşekkür eden esnaf ve vatandaşlar ise, böylesi bir günde yapılan iyiliği çok anlamlı bulduklarını ifade ettiler.

Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü koordinesinde faaliyet gösteren İyilik Merkezi, hayır sahiplerinden ve çeşitli fonlardan temin edilen maddi destekleri, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024