Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   03 Ocak 2022 - 15:56

BAŞKAN KUŞ’TAN ÖĞRENCİLERE EĞİTİM SETİ DESTEĞİ.

Büyüt
Küçült
BAŞKAN KUŞ’TAN ÖĞRENCİLERE EĞİTİM SETİ
Haber Detay
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesine bağlı gençlik merkezlerinde üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere eğitim seti ve soru bankası seti hediye etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesine bağlı gençlik merkezlerinde üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere eğitim seti ve soru bankası seti hediye etti. Gençliğe yatırımlarıyla kamuoyunun takdirini kazanan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, her fırsatta gençlerle bir arada olmaya ve gençliğe yatırım yapmaya devam ediyor. Başkan Kuş son olarak Şehit Abdulkadir Oğuz Gençlik Merkezinde TYT, AYT sınavlarına hazırlanan öğrencilerle bir araya gelip, eğitim seti hediye etti. Beraberinde Başkan Yardımcıları İlhami Günbeği, Mehmet Elgün ve Onikiler Mahalle Muhtarı Ali Doğan’la birlikte merkeze gelen Başkan Kuş, öğrencilerle bir araya gelip, önce taleplerini dinledi sonra da gençlere eğitim seti ve soru bankası seti hediye etti. Gençlerin gezi talebine de duyarsız kalmayan Başkan Kuş, gençler için gezi programı düzenlenmesi talimatını da verdi.

İlçe gençliğinin her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Kuş,” Bugün de gençlerimizle öğrencilerimizle birlikteyiz. Onlar için ne yapsak azdır. Gençlik merkezlerimizde sınavlara hazırlanan öğrencilerimize eğitim seti ve soru bankası hediye ettik. Onlar bizim geleceğimiz. Yeni gençlik merkezleri ve kitap otakları yapım çalışmalarıyla ilçe gençliğinin hizmetinde olmaya devam edeceğiz.” Dedi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024