Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   10 Nisan 2022 - 10:21

BAÅžKAN KUÅž'TAN 11 NÄ°SAN MESAJI

Büyüt
Küçült
BAÅžKAN KUÅžTAN 11 NÄ°SAN
Haber Detay
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Eyyübiye Belediye BaÅŸkanı Mehmet KuÅŸ, Åžanlı'nın düÅŸman iÅŸgalinden kurtuluÅŸunun 102. Yıl dönümü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında ÅŸunları söyledi," YiÄŸit Urfa halkı, destansı bir özgürlük mücadelesi sergileyip, birlik ve beraberlik içinde topraklarımızı düÅŸmandan kurtarmıştır. 11 Nisan 1920 günü, birlikte hareket edilerek, ortaya konan mücadelenin zafere dönüÅŸtüÄŸü gündür. Tarihin ÅŸanlı sayfalarında yerini alan bugünün bizler için önemi çok büyüktür. Atalarımızın, dedelerimizin bizlere bıraktığı mirası korumak ve onu yarınlara taşımak adına bizler de bu ruhu her daim taşımaya devam edeceÄŸiz. Milletimiz, kahramanlık örneÄŸi sergileyip, kendi imkan ve çabalarıyla düÅŸmanı bertaraf etmiÅŸtir. Bir destan yazılarak bizlere bırakılan bu mirası listesine bizler de gelecek nesillere taşımakla mükellefiz. Vatanını, bayrağını, milletini ve toprağını seven nesillerin yetiÅŸmesi için bizler de var gücümüzle çalışmaya devam edeceÄŸiz. Bu duygu ve düÅŸüncelerle Åžanlı kentimizin düÅŸman iÅŸgalinden kurtuluÅŸunu bir kez daha kutlar, vatan, bayrak ve millet için ebediyete intikal etmiÅŸ tüm ÅŸehitlerimizi rahmetle anıyorum."



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
SaÄŸ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
SaÄŸ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024