Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   25 Ekim 2021 - 03:49

BAÅžKAN KUÅž, TALEPLERÄ° SAHADA DÄ°NLEMEYE DEVAM EDÄ°YOR.

Büyüt
Küçült
BAÅžKAN KUÅž, TALEPLERÄ° SAHADA DÄ°NLEMEYE DEVAM
Haber Detay
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, gece gündüz demeden sahada esnaf ve vatandaşlarla iç içe olmaya ve talepleri birinci ağızdan dinlemeye devam ediyor.

Eyyübiye Belediye BaÅŸkanı Mehmet KuÅŸ, gece gündüz demeden sahada esnaf ve vatandaÅŸlarla iç içe olmaya ve talepleri birinci ağızdan dinlemeye devam ediyor. Rutin belediyecilik çalışmalarının yanı sıra periyodik olarak esnaf ve vatandaÅŸları ziyaret edip, talepleri dinleyen Eyyübiye Belediye BaÅŸkanı Mehmet KuÅŸ, son olarak TOKÄ° ( Batıkent) mahallesinde ziyaretlerde bulundu. beraberindekilerle birlikte esnafı tek tek dolaÅŸan BaÅŸkan KuÅŸ, kendisine iletilen talepleri ilgililere aktararak yerinde çözümler üretti. Esnaf ve vatandaÅŸların yoÄŸun ilgisiyle karşılaÅŸan BaÅŸkan KuÅŸ, esnafın davetini kırmayarak kendilerine eÅŸlik etti. Bir esnaf ziyareti esnasında okul zamanı dışında ailesine yardımcı olmak adına iÅŸletmecilik te yapan Halime Zehra ile tanışan ve alışveriÅŸ yapıp sıkı bir pazarlığa tutuÅŸan BaÅŸkan KuÅŸ, Halime Zehra’yı ailesiyle birlikte belediyeye davet etti. Sık sık esnaf ve vatandaÅŸlarla bir arada olup, taleplerini yerinde dinlediklerini ve çözümler ürettiklerini belirten BaÅŸkan KuÅŸ,” Ä°lçemizi esnaf ve vatandaÅŸlarımızla birlikte yönetmeye devam ediyoruz.” Dedi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
SaÄŸ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
SaÄŸ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024