Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   03 Mayıs 2023 - 11:40

BAŞKAN KUŞ: NİHAİ HEDEFİMİZ EYYÜBİYE’DE İŞSİZ GENÇ BIRAKMAMAK

Büyüt
Küçült
BAŞKAN KUŞ: NİHAİ HEDEFİMİZ EYYÜBİYE’DE İŞSİZ GENÇ
Haber Detay
Şanlıurfa’da binlerce gence iş imkânı sağlayacak tesislerin açılışı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Gençlik ve Spor Bakanı M. Muharrem Kasapoğlu’nun da telekonferans yöntemiyle katıldığı törenle yapıldı.

Şanlı, Muş ve Iğdır’daki tesislerin hizmete sunulması nedeniyle düzenlenen törene; Şanlı Valisi Salih Ayhan, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Eyyübiye Belediyesi tarafından yaptırılarak yatırımcıya tahsis edilen ve 250 gencin çalışmaya başladığı fabrika binasından katıldı.

Fabrika binasında oluşturulan tekstil atölyesinde işletme sahipleri ve çalışanlarla buluşan Vali Ayhan ve beraberindekiler, atölyeyi ziyaret ederek çalışmaları incelediler. İşçilerle öğlen yemeği yiyen Vali Ayhan ve beraberindekiler, işletme sahipleri ve çalışanlara hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra, bölgede hizmete giren diğer fabrika binalarını ziyaret ettiler.

 

Başkan Kuş: İstihdam Sağlamakla Yılların Stres ve Yorgunluğunu Attık

 

Şanlı Organize Sanayi Bölgesi ikinci kısımda, 3608 metrekaresi kapalı olmak üzere 5171 metrekare arsa üzerine kurulan fabrika binasını tamamlamanın ve içerisinde yüzlerce gencin çalıştığını görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, üretime ve istihdama katkı sunmaya devam edeceklerini, nihai hedeflerinin Eyyübiye’de işsiz genç bırakmamak olduğunu söyledi.

Fabrika binasında işletme sahipleri ve çalışanlarla sohbet eden Başkan Kuş, seçildikleri günden itibaren gençlere istihdam konusunda bir sözleri olduğunu hatırlatarak, pandemi, deprem, sel gibi zorlu süreçlerin sonunda makinelerin seslerini duyduklarını ve istihdama şahit olduklarını ifade etti.

Eyyübiyeli gençlere istihdam sağlamakla yılların stres ve yorgunluğunu attıklarını dile getiren Başkan Kuş, “Fabrika projemiz, bizim için manevi anlamda önemli bir projeydi. Elhamdülillah an itibariyle tekstil fabrikamızın açılışını gerçekleştirdik. Şu an itibariyle de istihdama çok ciddi manada katkı sunduğumuzu görüyoruz. Bu, ilk adımıydı. İkinci olarak da sera kent projemiz vardı. Sera Kentimizin de açılışını gerçekleştirerek, orada da istihdama katkı sunduk. Yıllara sâri olarak, hem fabrikalarımızın sayısını artıracağız hem de sera kentimizi büyüteceğiz. Sadece Şanlı’nın değil, Türkiye’nin en genç nüfusunu bağrında barındıran ilçemiz Eyyübiye’ye ciddi manada istihdam katkısı sunmuş olacağız.  Eyyübiye’de inşallah işsiz kardeşimizi bırakmamanın gayretinde olacağız. Şimdiden hem fabrikamız, hem de yapacağımız fabrikalar Eyyübiye’mize hayırlı olsun” diye konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024