Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   27 Mayıs 2022 - 09:16

BAÅžKAN KUÅž, GECE GÃœNDÃœZ SAHADA

Büyüt
Küçült
BAÅžKAN KUÅž, GECE GÃœNDÃœZ
Haber Detay
Bulduğu her fırsatta ilçenin merkez ve kırsal mahallelerini sokak sokak ziyaret ederek vatandaşlarla buluşup, taleplere cevap veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, akşam saatlerine kadar Eyüpnebi Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Eyyüpnebi Mahalle Muhtarı Mahmut KarakuÅŸlu ile birlikte ilçe esnafını ve vatandaÅŸları ziyaret eden BaÅŸkan KuÅŸ, “Ä°lk seçildiÄŸimiz günden beri hep sahalardayız. Eyyübiyeli kardeÅŸlerimizle, hemÅŸehrilerimizle birlikte olmaya devam ediyoruz. Bugün de Eyüpnebi Mahallemizde muhtarımızla birlikte hem esnafımızı ziyaret ettik hem vatandaÅŸlarımızla buluÅŸtuk. Sorunlarını dinledik, arkadaÅŸlarımıza talimatlarımızı verdik. Üç yıl olduÄŸu gibi önümüzdeki sürede de Eyyübiyeli kardeÅŸlerimizle birlikte olacağız” dedi.

Mahalle gençleriyle de bir araya gelerek sohbet eden BaÅŸkan KuÅŸ, yapımı devam eden Millet Bahçesi’nde aradıkları her ÅŸeyi bulacaklarını ve bir kütüphane de yapacaklarını söyledi.

Mahalle sakinleri olarak Belediye BaÅŸkanı Mehmet KuÅŸ’tan razı olduklarını ifade eden Eyüpnebi Mahalle Muhtarı Mahmut KarakuÅŸlu da; parkları, yolları, taziye evleriyle mahallelerinin tüm eksiklerinin giderildiÄŸini ifade ederek, “Eyüpnebi Mahallemizde doÄŸalgaz için ilk kazma 15 gün sonra vurulacak. BaÅŸkanımız saÄŸ olsun, var olsun. Allah eksikliÄŸini vermesin” diye konuÅŸtu.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
SaÄŸ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
SaÄŸ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024