Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   02 Aralık 2022 - 16:15

BAŞKAN KUŞ: ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Büyüt
Küçült
BAÅžKAN KUÅž: ENGELLÄ° VATANDAÅžLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM
Haber Detay
3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, toplumun dezavantajlı kesimlerinin başında gelen engelli bireylere destek olmaya, hayatlarını kolaylaştıracak yatırımlar yapmaya devam edeceklerini söyledi.

BaÅŸkan KuÅŸ, mesajında ÅŸunları dile getirdi: Toplumun en kırılgan kesimi olan engelli vatandaÅŸlarımız, tüm bireyler gibi kamusal hizmetlere ulaÅŸmaya, eÄŸitim, saÄŸlık, spor gibi faaliyetlerden yararlanmaya hak sahibidir. Ä°ster bedensel, ister zihinsel olsun tüm engelli bireylerin birer insan olduÄŸunu unutmadan, onlara pozitif ayrımcılık yapmak, toplumun olduÄŸu gibi yerel yönetimlerin de önde gelen sorumluluklarından biridir.

Bu anlamda Eyyübiye Belediyesi olarak, engelli vatandaÅŸlarımıza sunduÄŸumuz hizmetler her geçen gün artmakta ve onların hayatlarını kolaylaÅŸtırmaktadır. Tekerlekli ve akülü sandalye desteÄŸi baÅŸta olmak üzere, engelli vatandaÅŸlarımızdan maddi imkânı yeterli olmayanlara ayni desteklerimizin yanında, kamusal hizmet alanlarımızda onların rahatlıkla ulaşımını saÄŸlayacak tedbirleri almaya, yapılan hizmetlerin, yatırımların ulaşılabilir olmasına azami ölçüde riayet etmekteyiz.

CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın önderliÄŸindeki devletimiz de bugün geçmiÅŸe kıyasla daha çok engelli vatandaÅŸlarımızı desteklemekte, maddi manevi her alanda yanlarında yer alarak, onların kimseye muhtaç olmadan hayatlarını sürdürmesini temin etmektedir.

Engelli vatandaÅŸlarımıza yaklaşımımız, onları birer kardeÅŸ olarak görmemizi, insani, vicdani ve ahlaki sorumluluklarımızı layıkıyla yerine getirmemizi gerektirmektedir.

Toplumda farkındalık oluÅŸturmak ve engelli bireylerimizin hayatlarını biraz daha kolaylaÅŸtırmak üzere belirlenen bu günde, tüm engelli vatandaÅŸlarımızı saygı ve sevgiyle selamlıyor, ihtiyaçları olduÄŸu her anda yanlarında olmaya devam edeceÄŸimizi ifade ediyorum.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
SaÄŸ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
SaÄŸ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024