Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   09 AÄŸustos 2022 - 16:09

BAŞKAN CANPOLAT SÖZÜNÜ TUTTU!

Büyüt
Küçült
BAŞKAN CANPOLAT SÖZÜNÜ
Haber Detay
Haliliye’de üstyapı ve altyapı hizmetleriyle mahallelerin çehresini değiştiren Fen İşleri Müdürlüğü, 70 milyonluk asfalt yatırım ve 15 milyonluk parke taşı işlemleri ile merkez ve kırsaldaki yeni yolları vatandaşların hizmetine sunacak.

Haliliye Belediyesi Fen Ä°ÅŸleri MüdürlüÄŸü, ilçe genelinde asfalt, kilitli beton parke döÅŸeme, yol açma, yapım, bakım ve onarım çalışmalarını hummalı bir ÅŸekilde sürdürüyor.

Belediye BaÅŸkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla çalışmalarını program dahilinde yürüten Fen Ä°ÅŸleri ekipleri, bir yandan ilçenin yol ağını geniÅŸletiyor bir yandan da mevcut yollardaki bakım ve onarımı çalışmaları ile mahallelerin çehresini deÄŸiÅŸtiriyor. Çalışmalarını merkez ve kırsal ayrımı yapmadan sürdüren ekipler, sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarıyla da mevcut yolları konforlu hale getiriyor.

Ä°lçe genelinde devam eden çalışmalar ile kısa sürede tamamlanan yollar mahalle sakinlerinin hizmetine sunulurken, BaÅŸkan Mehmet Canpolat yaptığı açıklama ile “70 milyonluk asfalt yatırım iÅŸlemlerimizi, 15 milyonluk parke taşı iÅŸlemlerini tamamladık” dedi. BaÅŸkan Canpolat, Haliliye’nin refahı için ekiplerin gece gündüz sahada olacağını vurgulayarak, ÅŸöyle konuÅŸtu:

“Fen iÅŸlerine baÄŸlı yatırımlarımız devam ediyor. Sadece bu yıl, merkez ve kırsal olmak üzere 70 milyonluk bir asfalt yatırımının iÅŸ ve iÅŸlemlerini tamamladık. Merkezde sıcak asfalt, kırsalda da sathi asfalt kaplama. Bir taraftan da yaklaşık 15 milyon civarında parke taşıyla ilgili iÅŸlemlerimi tamamladık. Sahada ekipler çalışmaya baÅŸladılar. Hep birlikte Haliliye Belediyesi, A’dan Z’ye tüm personelleriyle birlikte vatandaÅŸlarımızın hizmetinde. Onların dualarına talip olduÄŸumuzu ifade eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.”





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
SaÄŸ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
SaÄŸ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024