Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   06 Eylül 2021 - 16:26

BAŞKAN CANPOLAT, EĞİTİM YILININ İLK DERSİNDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Büyüt
Küçült
BAŞKAN CANPOLAT, EĞİTİM YILININ İLK DERSİNDE ÖĞRENCİLERLE
Haber Detay
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 2021- 2022 Eğitim- Öğretim Yılının ilk dersinde öğrencilerle bir araya geldi. Haliliye Belediyesi olarak ilkokul ve ortaokul öğrencilerine kırtasiye yardımında bulunduklarının altını çizen Başkan Canpolat, eğitime destek noktasında çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.

2021- 2022 EÄŸitim- ÖÄŸretim Yılının ilk ders zilinde BaÅŸkan Mehmet Canpolat, Ä°bni Sina Ä°lkokulunda öÄŸrencilerle buluÅŸtu. Haliliye Kaymakamı Metin Esen, Ä°l Milli EÄŸitim Müdürü Fevzi Kurt ve Haliliye Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Mehmet Vural’ın da yer aldığı buluÅŸmada BaÅŸkan Canpolat, çocuklara yeni eÄŸitim yılın da baÅŸarılar diledi.

Haliliye Belediyesinin ihtiyaç sahibi öÄŸrencilere yönelik hazırladığı kırtasiye yardımlarını da okul idaresine teslim ettiklerini ifade eden BaÅŸkan Canpolat, yeni eÄŸitim yılına iliÅŸkin yaptığı açıklamada, ÅŸunları kaydetti:

“EÄŸitim ve öÄŸretimin yılının baÅŸladığı ilk gününde hep birlikte burada sahada okullarımızda olduk. Her zaman olduÄŸu gibi Haliliye Belediyesi olarak tüm kurumlarla paydaÅŸ bir ÅŸekilde vatandaÅŸlarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. GeçtiÄŸimiz yıllarda da yine yaptığımız gibi bu yılda yine öÄŸrencilerimize destek olmaya gerek kırtasiye anlamında gerekse farklı anlamlarda milli eÄŸitimle iÅŸbirliÄŸi halinde kendilerinin yanında olmaya gayret ediyoruz, çalışıyoruz. Yine ilk ders gününde de Sayın Kaymakamımız Metin Esen’in himayelerinde hep birlikte ÅŸuanda okullarımızdayız. Hem eksiklerin giderilmesiyle alakalı hem de aynı zamanda öÄŸrencilerimize katkı anlamında, destek anlamında kırtasiye desteÄŸiyle ve bizim de yine gençlik merkezlerimiz olsun kütüphanelerimiz olsun hep birlikte inÅŸallah geleceÄŸimiz olan gençlerimize yatırımımıza devam edeceÄŸiz diyorum.”

Kaymakam Metin Esen de, çocuklara eÄŸitim yılında baÅŸarılar dilediÄŸi açıklamasında, “Bugüne kadar olduÄŸu gibi bugünde Ä°lçe Milli EÄŸitim MüdürlüÄŸümüzün talebi doÄŸrultusunda onların ihtiyaçlarının karşılanması noktasında her türlü desteÄŸi saÄŸlayan Belediye BaÅŸkanımız Mehmet Canpolat bugünde okulumuza eÄŸitimin baÅŸladığı ilk günde ihtiyaçların giderilmesi için kırtasiye yardımında bulunmuÅŸtur. Her zaman için bize desteklerini esirgemeyen belediye baÅŸkanımıza teÅŸekkür ediyorum.”

Ä°l Milli EÄŸitim Müdürü Fevzi Kurt ise yapılan desteklerden dolayı Haliliye Belediyesine ve BaÅŸkan Mehmet Canpolat’a teÅŸekkür etti.

GENÇ SAFAHAT KÄ°TABI HEDÄ°YE ETTÄ°

BaÅŸkan Mehmet Canpolat,  Haliliye Kaymakamı Metin Esen, Ä°l Milli EÄŸitim Müdürü Fevzi Kurt ve Haliliye Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Mehmet Vural ile birlikte Åžanlı Fen Lisesine geçti. Burada okul idaresi tarafından karşılanan heyet, daha sonra sınıfları ziyaret etti. ÖÄŸrencilere yeni eÄŸitim yılında baÅŸarılar dileyen heyet, daha sonra öÄŸrencilere Haliliye Belediyesi tarafından hazırlanan Genç Safahat Kitabını hediye etti.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
SaÄŸ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
SaÄŸ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024