Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   07 Mart 2022 - 03:21

BAŞKAN BAYDİLLİ SABAH MESAİSİNDE MAHALLELERİ GEZDİ

Büyüt
Küçült
BAŞKAN BAYDİLLİ SABAH MESAİSİNDE MAHALLELERİ
Haber Detay
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sabah gezileri kapsamında teknik ekibiyle birlikte Narlıkuyu ve Akbayır mahallelerini gezerek inceleme yapıp vatandaşlarla sohbet etti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeyi adım adım gezerek sorunları ve çalışmaları yerinde görmeye devam ediyor. Sabah 07.00’de mesaiye başlayan Başkan Baydilli ve ekibi mahalleleri adım adım gezerek sorunları ve yapılan çalışmaları yerinde inceliyor.

Başkan Baydilli bugünkü saha gezisinde Narlıkuyu ve Akbayır mahallelerini ziyaret ederken, mahallelerde yürütülen yol, kaldırım ve merdiven yapımı çalışmalarını inceleyip çalışmaların gidişatıyla ilgili bilgi aldı. Çalışmaların hızlandırılması ve bir an önce bitirilerek vatandaşların hizmetine sunulması talimatını ekiplere veren Başkan Baydilli, vatandaşların benzer talepleri ile ilgili çalışmaların başlatılmasını istedi.

Sabah gezilerinin artık gelenek haline geldiğine dikkat çeken Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, bu gezilerin sonuçlarına baktığında verimli olduğunu kaydetti.

Başkan Baydilli, “Biz ekibimizle ilçemize hizmet için uykumuzdan bir saat feragat edip belirli günlerde mesaiye erken başlıyoruz. Tek amacımız ilçemizi daha güzel hale getirmek için sorunları ortadan kaldırmaktır. Bu anlamda bugün de Narlıkuyu ve Akbayır mahallelerimizi gezdik ve sorunları inceleyip çalışma başlatılması talimatı verdik. Biz her zaman sahada olup hizmete devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Baydilli sabah gezisi esnasında yolda karşılaştığı vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinlerken, esnafı da ziyaret edip hayırlı işler dileğinde bulundu.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024