Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   23 Ağustos 2021 - 10:30

BAŞKAN BAYDİLLİ ALANDA ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Büyüt
Küçült
BAŞKAN BAYDİLLİ ALANDA ÇALIŞMALARI
Haber Detay
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Akpiyar Mahallesinde yürütülen kilitli parke döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek gidişat hakkında bilgi aldı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçede yapılan çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Başkan Baydilli, her mahalleye yaptığı alan gezilerinin yanı sıra mahallelerde yapılan yol çalışmalarını da yerinde inceliyor.  

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Akpiyar mahallesinde yapılan kilitli parke döşeme çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Baydilli, yapılan çalışmaların gidişatıyla ilgili bilgi aldı.

Başkan Metin Baydilli, ilçede sürekli yeni yollar açtıklarını ve alt yapı çalışmaları biten yolları kilitli parkeyle döşeyip hizmete sunduklarını dile getirirken, 7 ekibin sahada olduğunu ve yol sıkıntısı çekmeyen bir Karaköprü’yü vatandaşlara sunmak için çalıştıklarını söyledi.

Başkan Baydilli şunları kaydetti: “Karaköprü Belediyesi olarak büyümeye oranla bizler de çalışmalarımızı genişletiyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz birçok mahallemizde yoğun çalışıyor ve yeni yolları hizmete sunuyor. Ben de Akpiyar mahallemizde yürütülen çalışmayı inceledim ve bilgi aldım.  

Yeni açtığımız ve alt yapısı bitmiş olan yollarda kilitli parke döşeyerek yolu tozdan ve çamurdan kurtarıyoruz, vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. İlçemizde sürekli bir alt yapı çalışması durumu da mevcut olduğu için yollar haliyle bozuluyor ancak onları da onarıp yenilemek için uğraşıyoruz. İnşallah sahada çalışan 7 ekibimizin gayretiyle yol sıkıntısı çekmeyen bir Karaköprü oluşturacağız. Bu özverili çalışmalarından dolayı Fen işleri ekiplerimize teşekkür ediyorum.”

Başkan Metin Baydilli inceleme esnasında karşılaştığı vatandaşların taleplerini dinleyerek not aldırdı.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024