Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   23 Nisan 2023 - 17:12

23 NİSAN ŞANLIURFA VE EYYÜBİYE İÇİN DAHA BÜYÜK ANLAM TAŞIYOR

Büyüt
Küçült
23 NİSAN ŞANLIURFA VE EYYÜBİYE İÇİN DAHA BÜYÜK ANLAM
Haber Detay
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, Türkiye'nin en genç şehrinin Şanlıurfa ve en genç ilçesinin Eyyübiye olduğunu belirterek, 23 Nisan'ın burada daha bir anlam taşıdığını ifade etti.

Başkan Kuş, mesajında şunları dile getirdi:

23 Nisan 1920'de kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi, ülkemiz demokrasi nin ilk ve en önemli gelişmesi olarak mize kaydedilmiştir.

Aynı çatı altında birleşen milletimizin ulus bilincini dünyaya ilan ettiği, egemenlik hakkını sadece kendi özgür iradesine bağladığı meclisin açılışı, tarih boyunca hür ve bağımsız devletler kuran milletimizin cumhuriyete giden yolda da attığı çok önemli bir adımdır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm çocuklara bir bayram olarak atfettiği bu gün, nüfusunun yarısını çocukların oluşturduğu Şanlı'mız ve Eyyübiye'miz için daha büyük anlamlar taşımaktadır. Bu müstesna günü tüm dünya çocukları için bayram ilan eden düşünceye bakarak, bizler de çocuklarımızın geleceği için ne planladığımızı, onların geleceğine hangi yatırımı yaptığımızı düşünmek durumundayız.

Eyyübiye Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz projelerimizde, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimizin geleceğine yatırım yapma çabamızın eserleri, her geçen gün ortaya çıkarmaktadır. Milli ve manevi değerlerine bağlı, güzel ahlaklı, bayrağına, vatanına, devletine ve milletine faydalı evlatlar yetiştirmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz yatırımlar, başta eğitim destekleri olmak üzere devam edecektir.

Mübarek Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Çocuk Bayramımızı aynı anda kutladığımız bu müstesna günde, TBMM'nin ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ulusal kurtuluş mücadelemizden bugüne, vatan aşkına toprağa düşen tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyorum.

Yarının büyükleri olacak çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyor, tüm çocuklarımıza kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024