Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : GÜNCEL
Haberin Tarihi :   10 Aralık 2022 - 16:15

Valimiz Sn. Salih Ayhan’ın 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Mesajı

Büyüt
Küçült
Valimiz Sn. Salih Ayhan’ın 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü
Haber Detay
Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından kabul edilen İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi, dünyadaki bütün insanların eşit olduğu düşüncesi üzerine inşa edilen ve insanların sahip olduğu özgürlükleri yasal zeminde güvence altına almayı hedefleyen bir girişimdir.

Dünyadaki bütün insanların yasal dayanaklarla korunmasını amaç edinen bu beyanname, uluslararası düzeydeki ilk adım olmuştur. 1948 yılında bu beyannamenin kabul edilmesinden beri, 10 Aralık günü Dünya İnsan Hakları Günü olarak kutlanmaktadır.

         Bizler Türk milleti olarak; şanlı miz boyunca mazluma kucak açmış, insanları eşref-i mahlukat olarak görmüş ve insanlara dair hiçbir ayrım yapmadan herkese  yalnızca ''insan'' nazarında bakarak muamele etmiş bir milletiz.

         İnsan, insanın efendisi olamaz. Bizler buna inanıyoruz. Dünyadaki tüm bireylerin ırk, dil, din, inanç farketmeksizin eşit zeminde bulunduğunun kabul edilmesi, insaniyet olgusunun gelişmesi namına önem arz eden bir husustur. Bugüne kadar böyleydik, bundan sonra da aziz milletimizle birlik olarak bu incelikli inanışla yolumuza devam edeceğiz.

         Bu minvalde; insanı insan olduğu için severek, insani değerlerimizle yarınlara kardeşlikle, el ele yürüme kararlılığındayız. Bizler güçlü ve manevi değerleri yüksek bir milletiz. Bu tutumumuzu gelecek nesillere en güzel şekilde aktarmayı temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, 10 Aralık İnsan Hakları Günü'nü kutluyor, tüm dünya insanlarının kardeşlik ve huzur içinde olduğu mutlu yarınlar diliyorum.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024