Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : GÜNCEL
Haberin Tarihi :   09 Kasım 2023 - 02:49

VALİ ŞILDAK GENÇLİK VE SPOR TESİSLERİNİ İNCELEDİ, GENÇLERLE BULUŞTU

Büyüt
Küçült
VALİ ŞILDAK GENÇLİK VE SPOR TESİSLERİNİ İNCELEDİ, GENÇLERLE
Haber Detay
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, hafta sonunu kentte bulunan spor tesislerini inceleyerek değerlendirdi.

İlk olarak öğle saatlerinde Haliliye ilçesinde bulunan tam olimpik yüzme havuzunu ziyaret eden Vali Şıldak, daha sonra 11 Nisan Kapalı Spor Salonunda Depsaş Enerji Spor Kulübü erkek voleybol takımının antrenmanına katıldı. Sporculara tatlı ikramında bulunan Vali Şıldak’a erkek voleybol takımı da üzerinde ismi yazılı 63 numaralı formayı hediye ettiler.

 

Jimnastik antrenman salonu, fitness salonu, basketbol antrenman salonu, voleybol antrenman salonunu da ziyaret eden Vali Şıldak, sentetik yüzeyli çim futbol sahasında idman yapan 3. Ligde mücadele eden Gençlik ve Spor Bayan Futbol takımının antrenmanına katıldı. Burada sporcularla sohbet eden Vali Şıldak, penaltı atışı yapmayı da ihmal etmedi.

 

Haliliye ilçesinde bulunan spor tesislerinin ardından Karaköprü ilçesinde bulunan spor tesislerine giden Vali Şıldak, Gençlik Spor ve İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Şehit Polis Şükrü Can Kayadibi çok amaçlı spor salonunu inceledi.

 

Masa tenisi, jimnastik, havalı silahla atıcılık, judo ve tekvando ile basketbol branşlarındaki kursları ziyaret eden Vali Şıldak, son olarak Karaköprü Gençlik Merkezine geçti.

 

Spor tesisleri ve gençlik merkezleri ziyaretlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Vali Şıldak, Şanlı’nın genç nüfusuna dikkat çekip, ailelere çocuklarını spora yönlendirmeleri gerektiği çağrısını yaptı.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığının Şanlı’ya büyük önem verdiğini hatırlatan Vali Şıldak, “Şanlı il merkezimizde bugün sporcularımızın, gençlerimizin, çocuklarımızın hem spor faaliyetleri ile hem de gençlik faaliyetleri ile meşgul oldukları alanları ziyaret ettik. Buralarda gençlerimiz, çocuklarımız her yaştan vatandaşlarımız çok güzel faaliyetlerle meşgul oluyorlar. Kendilerini geliştirme noktasında hem kurslar alıyorlar hem de zamanı iyi değerlendirip faydalı faaliyetlere zaman ayırmış oluyorlar.” dedi.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığının yatırımları ile son dönemlerde spora duyulan ilginin arttığına vurgu yapan Vali Şıldak, “Spora ilişkin pek çok tesisimiz faaliyet gösteriyor. Gördük ki bugün ilgi çok yüksek. Vatandaşlarımız çocuklarını alıp kurslara, çeşitli etkinliklere getiriyorlar. Hafta sonlarını iyi değerlendirmek için, onların sağlığı, iyi gelişimleri ve donanım kazanmaları için hem bedensel hem zihinsel olarak gelişmeleri için bu tesislerin kapısını çalıyorlar. Buralardaki hizmet kalitemiz son derece güzel, sadece olimpik yüzme havuzumuz bir süredir faaliyet dışıydı. Bir hafta on gün süre zarfında doğalgaz bağlantısını tekrar sağlayıp havuzun hizmete girmesini sağlayacağız.” ifadelerini kullandı.

 

Genç nüfusun daha fazla sporla buluşturulabilmesi için gençlere yönelik tesis sayılarının arttırılması gerektiğini kaydeden Vali Şıldak, “Gençlerimizin sokaktan buralara yönlendirilmesi okul dışı faaliyetlerinin sağlıklı olarak uygulanabileceği, gerçekleştirilebileceği, onların gelişimine katkı sağlayacak hem spor anlamında hem de gençlik hizmetleri alanında yeni mekânlara yeni gençlik merkezlerine spor tesislerine ihtiyacımız var. Bunun için çaba göstereceğiz. Çalışma alanlarımızdan biri de bu olacak. Yine aynı zamanda ders çalışmak için çocuklarımızın okul dışındaki ders çalışma ortamlarının arttırılması gerekiyor. Bu konuda belediyelerimizin de çok değerli hizmetleri var katkıları var. Onların da bu çalışmalarını güçlendirmeleri, sayıyı daha da yükseltmemiz için el birliği ile gayret etmeye ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. Ama gördüğümüz tablo şu ki Türk gençliği, çocuklarımız iyi yetişerek geliyorlar. Spora olan ilgilerini görmek bizi son derece mutlu etti. Onlara yönelik antrenörlerimizin, hocalarımızın, eğitmenlerimizin gayretini de gördük. Hepsini tebrik ediyorum. Spora ilişkin bu tesislere çocuklarını getiren velilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

Vali Hasan Şıldak’a spor tesisleri ziyaretlerinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren’in yanı sıra, ilçe müdürleri ve antrenörler eşlik etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024