Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : GÜNCEL
Haberin Tarihi :   14 Eylül 2023 - 02:38

ŞANLIURFA’NIN YENİ ETKİNLİK ALANI EYYÜBİYE MİLLET BAHÇESİ OLDU

Büyüt
Küçült
ŞANLIURFA’NIN YENİ ETKİNLİK ALANI EYYÜBİYE MİLLET BAHÇESİ
Haber Detay
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un ilçeye kazandırdığı, Türkiye’nin en donanımlı Millet Bahçeleri’nden olan Eyyübiye Millet Bahçesi, Şanlıurfa’nın yeni etkinlik alanı haline geldi.

Hafta sonu Eyyübiye Millet Bahçesi’nde yüzlerce vatandaşın katıldığı “2 Eylül Dünya Empati Günü” etkinliklerine katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, özellikle yaz akşamlarında her hafta sonu böylesi etkinlikler yapacaklarını ve tüm Şanlılıları burada ağırlamaktan onur duyacaklarını söyledi.

Empati Toplumsal Duyarlılık ve Farkındalık Derneği (EMFADER) tarafından organize edilen, Eyyübiye Belediyesi ve farklı sivil toplum kuruluşlarının desteklediği 2 Eylül Dünya Empati Günü etkinliği açılış töreninde bir konuşma yapan Başkan Mehmet Kuş, Eyyübiye’de gençler için yapılan yatırım ve hizmetlere dikkat çekti. Gerçekleşen hizmetlerin en önemlilerinden birinin de Eyyübiye Millet Bahçesi olduğuna değinen Başkan Kuş, Eyyübiye’ye layık olduğu değerleri kazandırmaya devam ettiklerini söyledi.

Eyyübiye’nin 32 ilden büyük olduğunu ve ilçeye doğalgaz kazandırarak büyük bir hizmete imza attıklarını kaydeden Başkan Kuş, yeşil alan konusunda da 180 dönümlük Millet Bahçesi’ni Eyyübiye’ye kazandırdıklarını, Türkiye’de bir ilk olan sismik deprem izolatörlü 1000 konutun da yapımına başladıklarını anımsattı.

Etkinliğe katılan gençler, engelliler ve ailelerle sohbet ederek taleplerini dinleyen Başkan Kuş, Eyyübiye Millet Bahçesi’ne kazandırdıkları sahne ve diğer sosyal etkinlik alanlarıyla buranın her zaman canlı bir yaşam alanı olması için benzer faaliyetlere devam edeceklerini dile getirdi.

Şanlı’da voleybol branşında şampiyon olarak 1. Lige çıkan Depsaş Spor Kulübü ve Şanlı Gençlik Spor Bayan Futbol takımına plaket takdimi, çocuklara dondurma ve oyuncak dağıtımı ve palyaço gösterisi ile devam eden program, Urfa Ateşi Sıra Gecesi ekibinin sahne aldığı Tekin Tatar açık hava konserinin ardından sona erdi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024